Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 09:30 - 17:00
Wyróżnione recenzje
Poważna marka

Naprawdę jest co zwiedzać i oglądać. W pełni multimedialny obiekt, trzeba mieć parę godzin żeby... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 22 czerwca 2019
Sebastian S
,
Szczecin, Polska
Warto odwiedzić i poznać historię

Oprócz samego sposobu produkcji piwa, można poznać ciekawa historie rodziny, która wyprodukowała... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 12 lutego 2019
mielesz
,
Wrocław, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (44 914)
  
Recenzje (44 914)
Filtruj recenzje
44 914 wyniki
Oceny podróżnych
24 162
12 335
5 593
1 805
1 019
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
24 162
12 335
5 593
1 805
1 019
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 44 914 recenzji
Zrecenzowano: 22 czerwca 2019

Naprawdę jest co zwiedzać i oglądać. W pełni multimedialny obiekt, trzeba mieć parę godzin żeby zawiesić oko na każdy multimedialny opis dotyczący historii czy produkcji tego unikalnego piwa. Taka wycieczka ma swoje plusy i minusy ale trzeba liczyć się z tym że nie jest to podmiejski browar tylko duża marka znana na całym świecie. Ostatnie piętro to bar gdzie piwko leje się jedno za drugim z widokiem na miasto. Polecam żeby chociaż raz odwiedzić będąc w Dublinie.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, Sebastian S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GuinnessStorehouse, Manager, Guinness StorehouseOdpowiedź udzielona 26 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Thanks for taking the time to post this review of Guinness Storehouse. Sláinte!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 czerwca 2019

Wszystko było by może fajniej gdyby nie masowosc ludzi. Tłumy, wycieczki ze słuchawkami, których ledwie idzie ominąć. Plus za wyświetlacze, filmy odpowiadające o historii, procesie produkcji. 7 pięter wszystkiego. Po drodze jest degustacja jeśli odstoi się swoje w kolejce.

Można porobić zdjęcia,nawet są ścianki do tego (piętro historii reklamy).

Ostatnie piętro to taras widokowy, ale jest tyle ludzi ze nie da rady przejść dookoła zobaczyć. Z resztą z jednej strony są rusztowania i to żaden widok.

Sklep bardzo dobrze zaopatrzony, choć wszystko można kupić na lotnisku w Dublinie...

Fajne, ale na raz.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, Joapok
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GuinnessStorehouse, Manager, Guinness StorehouseOdpowiedź udzielona 16 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Many thanks for taking the time to post this review. First of all I am very sorry to read of your disappointment. At this time of year and in particular at weekends we do welcome a large volume of visitors daily and do try to keep a flow moving steadily throughout the building. We do have measures in place to manage our capacity such as our online discounts and time based entry. Nonetheless we appreciate it can get crowded. We take all visitor feedback on board so thanks again for passing on your comments.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 lutego 2019

Oprócz samego sposobu produkcji piwa, można poznać ciekawa historie rodziny, która wyprodukowała piwo. Ponadto wiele atrakcji związanych z historia produkcji, ciekawe reklamy piwa Guinness pojawiające się na przestrzeni lat w prasie. Nauka spożywania piwa, a także możliwość nauki nalewania guinnessa. Na ostatnim pietrze bar z widokiem na całe miasto. Ciekawe miejsce z wieloma atrakcjami.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Dziękujemy, mielesz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GuinnessStorehouse, Manager, Guinness StorehouseOdpowiedź udzielona 13 lutego 2019
Tłumaczenie Google

We’re so happy to hear you enjoyed your visit to Guinness Storehouse. We have so much fascinating Guinness history to share, so we’re thrilled you enjoyed the various exhibits and videos throughout the building. Hope to see you again soon!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 grudnia 2018

Otrzymałem w prezencie na imieniny 2 puszki piwa Guinness, zakupione w Lidlu przy ulicy Gdańskiej w Bydgoszczy. jedno już wypiłem,, smakowało,, ale tego drugiego boję się otworzyć, coś w puszce jest prócz piwa bo słychać stuki! Jak by coś pływało,, i raczej nie jest to złoty sygnet bo pływa na wierzchu. Niby taki sławny Browar,, ale i im się BUBLE zdarzają!!! Co zrobić z tym fantem??

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2018
Dziękujemy, banas60
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GuinnessStorehouse, Manager, Guinness StorehouseOdpowiedź udzielona 19 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Many thanks for taking the time to get in touch with us. I believe what you are referring to is the widget which is a plastic moulded device that sits on the top of the contents of each can of GUINNESS® Draught. When the can is opened, a small amount of beer and nitrogen, trapped in the widget, is forced out through the beer, which creates the famous creamy head that you find on a pint of GUINNESS® Draught served in a pub. The widget gives GUINNESS® Draught in cans the taste and texture of a pub-poured pint at home. In GUINNESS® Draught in bottles, the clever little ’rocket’ widget floats free in the beer to refresh the creamy head of your GUINNESS® Draught with each swig you take from the bottle.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Być w Dublinie i nie zwiedzić muzeum piwa w kształcie szklanki Guinness, to... no właśnie.
Siedem pięter prawdziwego szaleństwa. Śledzenie powstawania piwa od chmielu, wody, po degustację. Po drodze interaktywne, pokazy, reklamy, filmy. Potrzeba kilku godzin, by wszystko przejrzeć i zasmakować ducha tamtych lat. Oczywiście podczas przerwy można posilić się lub wypić kawę w jednej z licznych kafejek. Na najwyższym poziomie możemy podziwiać panoramę miasta, zaś schodząc na parter zaopatrzyć się w pamiątki, których jest setki do wyboru. Magiczne miejsce. Trzeba tu być choć jest bardzo tłoczno.

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2018
1  Dziękujemy, zbkw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GuinnessStorehouse, Manager, Guinness StorehouseOdpowiedź udzielona 11 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Thanks so much for the great review. We’re delighted to hear you enjoyed your time with us at the home of Guinness. We hope to welcome you back soon. Sláinte!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji