Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Worth a visit for the ceiling alone.”

The Bank on College Green
Nr 122 wśród 3 199 Restauracje (Dublin)
Certyfikat jakości
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Specjalne okazje, Spotkania biznesowe, Kuchnia miejscowa, Scena barowa, Romantyczny, Duże grupy
Opcje wyżywienia: Obiad, Śniadanie, Po godzinach, Lunch, Dostawa, Rezerwacje
Okolica: South City Centre
Zrecenzowano 29 marca 2019
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: luty 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (3 079)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

859 z 863 wśród 3 080 recenzji

Zrecenzowano 27 marca 2019
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 marca 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 marca 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 marca 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

The Bank on College Green — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Dublin, Hrabstwo Dublin
 
Dublin, Hrabstwo Dublin
Dublin, Hrabstwo Dublin
 

Byłeś(-aś) w The Bank on College Green? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem