Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fab Hotel”
Harvey's Point — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 8 dodatkowych witryn!
Harvey's Point
Miejsce nr 1 wśród 7 hoteli w Donegal
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 25 lutego 2013
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Pay extra for a premium room altho all the rooms are beautiful and very spacious..Ask 4 a lake view...
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: lutym 2013, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, cmck73
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Deirdre M, Owner, Harvey's PointOdpowiedź udzielona 26 lutego 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (4 363)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 560 z 3 564 wśród 4 363 recenzji

Zrecenzowano 25 lutego 2013
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Rooms with a view of the lake are amazing!!
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: lutym 2013, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Laura S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Deirdre M, Owner, Harvey's PointOdpowiedź udzielona 26 lutego 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 lutego 2013
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: lutym 2013
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, ew150
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Deirdre M, Owner, Harvey's PointOdpowiedź udzielona 25 lutego 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 lutego 2013
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: lutym 2013, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, scoobyLetterkenny
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Deirdre M, Owner, Harvey's PointOdpowiedź udzielona 25 lutego 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 lutego 2013
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: lutym 2013
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, pal18_10
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Deirdre M, Owner, Harvey's PointOdpowiedź udzielona 26 lutego 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Donegal — zobacz również następujące kwatery w tym miejscu lub jego okolicy
w odległości 1,2 km
Lough Eske Castle, a Solis Hotel & Spa
w odległości 5,9 km
Mill Park Hotel
Mill Park Hotel
Nr 3 z 7 w lokalizacji Donegal
Liczba recenzji: 969
w odległości 6 km
The Abbey Hotel
The Abbey Hotel
Nr 6 z 7 w lokalizacji Donegal
Liczba recenzji: 802
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 18,8 km
Sandhouse Hotel
Sandhouse Hotel
Nr 1 z 1 w lokalizacji Rossnowlagh
Liczba recenzji: 617
w odległości 21 km
Villa Rose Hotel
Villa Rose Hotel
Nr 1 z 2 w lokalizacji Ballybofey
Liczba recenzji: 1 222
w odległości 6 km
The Central Hotel - Donegal
The Central Hotel - Donegal
Nr 5 z 7 w lokalizacji Donegal
Liczba recenzji: 787
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Harvey's Point? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Harvey's Point — dodatkowe informacje

Adres: Lough Eske, Donegal, Irlandia
Numer telefonu:
Lokalizacja: Irlandia > Hrabstwo Donegal > Donegal
Udogodnienia:
Bar/salon Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Obsługa pokojowa Apartamenty Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr1 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Donegal
Nr1 wśród hoteli biznesowych w miejscowości Donegal
Nr1 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Donegal
Zakres cen: 764 zł–1 240 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — Harvey's Point 4*
Liczba pokoi: 60
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com, Booking.com i TripOnline SA, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Harvey's Point. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Harvey`s Point Hotel Donegal Town
Harveys Point Hotel Donegal
Harveys Point Donegal

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem