Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 07:00 - 19:00
Wyróżnione recenzje
Zachwycający stary, wiktoriański cmentarz

Miejsce, który każdy wybierający się do Glasgow powinien mieć na swojej liście. Ze wzniesienia na... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 17 maja 2019
Kamila K
,
Wrocław, Polska
Warto odwiedzić

Na spokojnie, na spacer, z chęcią poznania przeszłości. Warto odwiedzić to miejsce. Plus widok na... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 11 marca 2018
Hubert B
,
Łódź, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (3 386)
  
Recenzje (3 386)
Filtruj recenzje
3 386 wyniki
Oceny podróżnych
1 994
1 149
208
27
8
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 994
1 149
208
27
8
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 3 386 recenzji
Zrecenzowano: 17 maja 2019

Miejsce, który każdy wybierający się do Glasgow powinien mieć na swojej liście.
Ze wzniesienia na którym znajduje się Necropolis rozpościera się zachwycający widok na monumentalną gotycką katedrę i panoramę miasta.
Necropolis jest idealnym miejscem na sentymentalny spacer. Znajdziemy tu setki, jak nie tysiące nagrobków oraz grobowców o wspaniałych, różnorodnych formach architektonicznych.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Dziękujemy, Kamila K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Na spokojnie, na spacer, z chęcią poznania przeszłości. Warto odwiedzić to miejsce. Plus widok na niemal całe miasto jest wartością dodają.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2018
Dziękujemy, Hubert B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 lutego 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo stary cmentarz z XIX wieku, położony na malowniczym wzgórzu, dostępny dla wszystkich zwiedzających, nawet tych z psami-pod warunkiem że są one na smyczy. :) warto wejść na samą górę, żeby podziwiać panoramę Glasgow :)

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2018
Dziękujemy, Gaba B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 stycznia 2018

ciekawe miejsce z pięknymi widokami na miasto, katedrę.... Ogromna różnorodność form nagrobkowych. Watro zobaczyć

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2017
Dziękujemy, marcoltadeusz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 lipca 2017

Niesamowite miejsce na wzgórzu z widokiem na miasto. Wskazany spacer i chwila zadumy o przemijaniu. Miejsce konieczne do odwiedzenia

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2017
Dziękujemy, Paweł S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji