Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Edynburg
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (1 790)
Filtruj recenzje
1 790 wyniki
Oceny podróżnych
522
753
336
99
80
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
522
753
336
99
80
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 790 recenzji
Zrecenzowano: 6 listopada 2018

Kolejny pobyt w tym hotelu. Ogólne wrażenia bardzo pozytywne. Meldowaliśmy się online, więc wszystkie formalności załatwiliśmy przed przyjazdem i klucz do pokoju już na nas czekał. Tym razem pokój na 1 pietrze i trochę gorszy widok zz okna, bo na biurowiec, ale w końcu nie przyjechaliśmy siedzieć w pokoju i podziwiać widoków z okna pokoju ;) Wpłacając 5£ zastawu można wypożyczyć wtyczkę przejściówkę, tak też zrobiliśmy.
Czystość pościeli i ręczników zadowalająca. Pokoje codziennie sprzątane, ręczniki wymieniane, ale tym razem jakoś zapominali o sprzątaniu podłogi i za to mały "minus" :(
Drugi mały minus za prawie surowe bagietki do śniadań, Często bagietki były tak jasne, jakby w ogóle ich nie dopiekano na miejscu, nie było to smaczne i zdarzyło się tylko w Edynburgu. Wcześniej 4 noce spędziliśmy w Londynie, także w Hotelu Ibis Budget i tak bagietki dostatecznie wypiekano. Poza tym do śniadań nie mam zastrzeżeń.
Generalnie jestem zadowolona biorąc pod uwagę stosunek jakości do ceny, czystości i doskonałej lokalizacji hotelu.
Polecam wcześniejszą rezerwację, gdyż ceny wtedy są niższe :)

Termin pobytu: listopad 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, izoldasz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 stycznia 2018

Termin pobytu: styczeń 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Lili G, Manager, Ibis Budget Edinburgh ParkOdpowiedź udzielona 24 stycznia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Zrecenzowano: 10 stycznia 2018

Fajna lokalizacja blisko komunikacji miejskiej zarówno jak z lotniska jak i do centrum Edynburga , śniadania nic specjalnego :tosty kawa ,padlina, syr i mleko szału nie mam ale ok . Po drugiej stronie jest morrison można zrobić zakupy na wieczór:)

Termin pobytu: grudzień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Daniel K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Lili G, Guest Service Team , Ibis Budget Edinburgh ParkOdpowiedź udzielona 12 stycznia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Sad Guest,

I am sorry that your experience did not meet your expectations; please allow me to express my sincerest apologies.

It is my great hope that you will give us the opportunity to serve you better in the near future.

Sincerely,

Irmantas

Guest Service Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 października 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel godny polecenia. Pokój mały, ale dobrze zorganizowany, jest w nim prysznic, toaleta i umywalka, łóżko z wygodnym materacem telewizor. Tylko lodówki brak, choć w okresie jesiennym nie jest potrzebna. Pokoje codziennie sprzątane, ręczniki wymieniane. Śniadania bardzo dobre, urozmaicone, duży wybór pieczywa i kaw � Bardzo miła obsługa, także w języku polskim. Blisko centrum handlowe, pętla autobusowa i tramwaj. Dobre miejsce wypadowe w różne rejony Edynburga. Kupując bilet całodniowy za 4£ dojedziesz wszędzie liniami Lothian i tramwajami.

Termin pobytu: październik 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, izoldasz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Lili G, Receptionist, Ibis Budget Edinburgh ParkOdpowiedź udzielona 28 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear Izoldasz,

Thank you for your positive comments. I am so glad to hear that you enjoyed your stay with us! I hope your next stay is just around the corner.

Kind regards,
Dario
Reception Department

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 grudnia 2016

Hotel znajduje się blisko lotniska w Edynburgu , przystanek Gyle - tu trzeba wysiąść i stąd w ciągu paru minut dotrzemy do hotelu. Po drugiej stronie jest centrum handlowe
Morrison - warto odwiedzić je. Hotel jest dobra bazą wypadową do zwiedzania Edynburga - tramwaj 1,60 funta lub dzienny bilet 4 funty aha gdy jedziemy z lotniska to warto kupić powrotny bilet za 7,50 funta można też kupić na lotnisku dzienny bilet ale za 9 funtów lecz ten powrotny jest lepszy bo w Edynburgu obowiązuje strefa lotniska dla komunikacji tramwajowej i bilet kosztuje tu 5,50 funta. A co do hotelu - to typowy hotel turystyczny trochę ciasne pokoje ale wystarczające , obsługa uprzejma , dobre śniadania. Ceny za pokój - niedrogi hotel ale warto rezerwować pokoje poza dniami weekendowymi bo wtedy jest naprawde tanio.

Termin pobytu: grudzień 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, melfinek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Lili G, General Manager, Ibis Budget Edinburgh ParkOdpowiedź udzielona 11 grudnia 2016

Drogi melfinek
Dziękuję za opinię i naprawdę mamy nadzieję do zobaczenia wkrótce

Z poważaniem,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji