Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najniższe ceny za pobyt
Booking.com
61 USD
View deal
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 21.04.21
Rezerwuj teraz, płać podczas pobytu
Hotels.com
68 USD
View deal
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 22.04.21
Agoda.com
92 USD
59 USD
View deal
OSZCZĘDŹ 33 USD
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 23.04.21
Expedia.com68 USD
Priceline68 USD
getaroom.com92 USD
Wyświetl wszystkie 17 ofert
Ceny dostarczane są przez naszych partnerów i odzwierciedlają stawki za pokój za noc, z uwzględnieniem wszystkich znanych naszym partnerom podatków i opłat. Więcej informacji jest dostępnych u naszych partnerów.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (684)
Filtruj recenzje
684 wyniki
Oceny podróżnych
105
159
151
113
156
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
105
159
151
113
156
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 684 recenzji
Zrecenzowano: 17 listopada 2014

Lokalizacja - można rzec - idealna dla osób zwiedzających Szkocję. Naprzeciw eleganckiego dworca kolejowego, dworca autobusowego, ogromnego i nowoczesnego hipermarketu Union Square, 300 metrów od portu, 200 metrów od głównej reprezentacyjnej ulicy miasta Union street. W starym wiktoriańskim domu - który nosi ślady dawnej świetności, ale z zewnątrz nie wzbudza zaufania - recepcja też nieco przykurzona, meble ze śladami zużycia, winda dawno nie sprzątana, bar hotelowy używany jest jako przechowalnia bagażu. Wszystkie te mankamenty równoważy czysty pokój, miła pościel, śnieżnobiałe ręczniki, eleganckie przybory toaletowe. Do tego miła i pomocna obsługa w recepcji. Następnym razem tez tu mogę spać. Za takie pieniądze - zawsze...

Wskazówka dotycząca pokoi: wysokie piętra od podwórka są cichsze
Termin pobytu: listopad 2014
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Andrzej R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 16 marca 2020 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: marzec 2020
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Linda M, General Manager, Station HotelOdpowiedź udzielona 13 kwietnia 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 marca 2020

Termin pobytu: marzec 2020
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Linda M, General Manager, Station HotelOdpowiedź udzielona 11 marca 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lutego 2020

Termin pobytu: luty 2020
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Linda M, General Manager, Station HotelOdpowiedź udzielona 11 marca 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lutego 2020 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: luty 2020
Typ podróży: Podróż służbowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Linda M, General Manager, Station HotelOdpowiedź udzielona 11 marca 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji