Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stary dobry pub”
Kelly's Cellars — recenzja

Kelly's Cellars
Nr 30 wśród 1 307 Restauracje (Belfast)
Certyfikat jakości
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 11 października 2017 z urządzeń przenośnych

Super atmosfera. Czas jakby zatrzymał się. Doskonały Guinness. Dobry stew oczywiście przygotowany na miejscu. Miła obsługa.

Termin wizyty: październik 2017
Dziękujemy, ryszardm124
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (229)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 229 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 2 kwietnia 2019

Termin wizyty: marzec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 marca 2019

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 lutego 2019

Termin wizyty: luty 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Kelly's Cellars — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Belfast, Irlandia Północna
Belfast, Irlandia Północna
 
Belfast, Irlandia Północna
Belfast, Irlandia Północna
 
Belfast, Irlandia Północna
 

Byłeś(-aś) w Kelly's Cellars? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem