Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“w porządku”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 11 dodatkowych witryn!
Mercure Cardiff Holland House Hotel and Spa
Miejsce nr 13 wśród 74 hoteli w Cardiff
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 31 marca 2016

Pokój czysty, obsługa miła. Odradzam odwiedziny w saunach - małe, głośne, nie spełniają swojej funkcji. Śniadanie dostępne niemal wyłącznie w wersji brytyjskiej, niemal brak w ofercie śniadaniowej warzyw.

  • Data pobytu: marcu 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Fusiak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marisa M, General Manager, Mercure Cardiff Holland House Hotel and SpaOdpowiedź udzielona 4 kwietnia 2016
Tłumaczenie Google

Many thanks for sharing your feedback and posting your review.

We were pleased to read that you found the service friendly and the hotel clean. Reference our leisure facilities, we are fortunate that our spa is very popular and do try to advise our guests that there is high demand over the weekends as it does get very busy..

We hope that we will have the opportunity to welcome you back, especially as our chefs are updating our breakfast offering and look forward to you comments next time...

Kind regards

Marisa Morteo- General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (2 611)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
  • Więcej języków

1 z 5 wśród 2 611 recenzji

Zrecenzowano 11 lipca 2014

Spedzilem tam fantastyczne 3 dni. Pokoj byl bardo ladny I czysty. Recepcja bardzo bardzo pomocna, spa to poprostu bajka! Bardzo blisko do centrum miasta. Gdy pomysle o imprezie weselnej czy jakiejs innej na pewno wybiore ich cudowne sale konferencyjne.

Wskazówka dotycząca pokojów: 7 Pietro jest najlepsze!
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: czerwcu 2014, podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, PawelGl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sean T, Manager, Mercure Cardiff Holland House Hotel and SpaOdpowiedź udzielona 26 lipca 2014
Tłumaczenie Google

Thank you for your review and I'm very glad to that you enjoyed our hotel and its facilities. It would be our pleasure to host your wedding and please let us know if can assist in any way.

I hope you have the opportunity to visit again soon.

Warm Regards,
Sean Turton
Deputy General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 listopada 2013 z urządzeń przenośnych

Bardzo milo wspominam pobyt w mercure cardiff, wszystko bylo bardzo sprawnie przeprowadzone. Szybkie formalnosci, blyskawiczne zakwaterowanie. Pokoje bardzo czyste a obsluga mila. Jedzenie moglo by byc bardziej różnorodne, lecz potrawy serwowane sa bardzo dobre. Typowe angielskie potrawy. Spa na bardzo wysokim poziomie, polecam

Data pobytu: listopadzie 2013, podróż ze znajomymi
1  Dziękujemy, praszczi79
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marisa M, General Manager, Mercure Cardiff Holland House Hotel and SpaOdpowiedź udzielona 26 listopada 2013
Tłumaczenie Google

We really appreciate you taking the time to post a review- thank you. It was great to read that you found the hotel' a beauty' and have recommended us.

We hope you visit Cardiff again soon and look forward to welcoming you back

Kind regards

Marisa Morteo
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 września 2013 z urządzeń przenośnych

Przez cały pobyt byliśmy traktowani jak goście VIP mimo że mieliśmy normalny status pobytu. Jedzenie bardzo pyszne, obsługa hotelowa miła i pomocna no i największy plus to wspaniałe spa i basen. Bardzo blisko centrum miasta. Polecam

  • Data pobytu: sierpniu 2013
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Paulina J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 października 2010

Hotel dobrze połozony, blisko głownego deptaku handlowego i w odleglosci ok 15 minut spacerem od Docklands. Pokoj narozny z w pełni przeszkloną ścianą co daje świetny widok, ale jednoczesnie powoduje ze pokoj mocno się nagrzewa. Ogolne wrażenie pozytywne, czysto.
Niestety Internet jest płatny

  • Data pobytu: wrześniu 2010, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, olekorlo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Cardiff)
w odległości 0,8 km
Hilton Cardiff
Hilton Cardiff
Nr 8 z 74 w lokalizacji Cardiff
Liczba recenzji: 3 306
w odległości 0,9 km
Radisson Blu Hotel, Cardiff
Radisson Blu Hotel, Cardiff
Nr 11 z 74 w lokalizacji Cardiff
Liczba recenzji: 2 482
w odległości 0,6 km
Park Plaza Cardiff
Park Plaza Cardiff
Nr 4 z 74 w lokalizacji Cardiff
Liczba recenzji: 2 393
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 0,8 km
Novotel Cardiff Centre
Novotel Cardiff Centre
Nr 14 z 74 w lokalizacji Cardiff
Liczba recenzji: 2 222
w odległości 0,9 km
Cardiff Marriott Hotel
Cardiff Marriott Hotel
Nr 19 z 74 w lokalizacji Cardiff
Liczba recenzji: 1 487
w odległości 2,6 km
The St. David's Hotel
The St. David's Hotel
Nr 15 z 74 w lokalizacji Cardiff
Liczba recenzji: 3 951
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Mercure Cardiff Holland House Hotel and Spa? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Mercure Cardiff Holland House Hotel and Spa — dodatkowe informacje

Adres: 24-26 Newport Road, Cardiff CF24 0DD, Walia
Numer telefonu:
Lokalizacja: Wielka Brytania > Walia > South Wales > Cardiff
Udogodnienia:
Bar/salon Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Obsługa pokojowa Spa Apartamenty Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr3 wśród hoteli spa w miejscowości Cardiff
Nr7 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Cardiff
Nr9 wśród hoteli biznesowych w miejscowości Cardiff
Nr10 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Cardiff
Zakres cen: 302 zł–910 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — Mercure Cardiff Holland House Hotel and Spa 4*
Liczba pokoi: 165
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm ACCOR, Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA, Agoda i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Mercure Cardiff Holland House Hotel and Spa. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Mercure Holland House Cardiff Hotel Cardiff
Mercure Holland Hotel Cardiff
Accor Holland Hotel Cardiff
Holland House Hotel Cardiff

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem