Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“świetnie przygotowana jagnięcina,szybka i miła obsługa,także w języku polskim,polecam!”
The Black Boy Inn — recenzja

The Black Boy Inn
Nr 11 wśród 128 Restauracje (Caernarfon)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 6 USD - 24 USD
Kuchnie: Międzynarodowa, Pub, Walijska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Rodziny z dziećmi, Kuchnia miejscowa, Romantyczny
Opcje wyżywienia: Obiad, Po godzinach, Lunch, Śniadanie, Dostawa, Rezerwacje
Zrecenzowano 6 sierpnia 2015

Pięknie podane posiłki,obfite i co najważniejsze smaczne. Przemiła kelnerka-Polka. ładne wnętrza,pełne różnych zakamarków,a przez to ciekawe. warto poczekać,warto podelektować się posiłkiem.

Termin wizyty: lipiec 2015
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Mirka K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: blackboy673604, Owner, The Black Boy InnOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2015
Tłumaczenie Google

Thank you for the review

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (2 979)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 2 980 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 7 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: blackboy673604, Owner, The Black Boy InnOdpowiedź udzielona 8 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: blackboy673604, Owner, The Black Boy InnOdpowiedź udzielona 8 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 kwietnia 2019

Termin wizyty: kwiecień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: blackboy673604, Owner, The Black Boy InnOdpowiedź udzielona 7 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: blackboy673604, Owner, The Black Boy InnOdpowiedź udzielona 5 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

The Black Boy Inn — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Beddgelert, Caernarfon
Caernarfon, Gwynedd
 

Byłeś(-aś) w The Black Boy Inn? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem