Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Klimatyczny, kulturalny angielski pub”

The Duchess of Cambridge Pub
Nr 24 wśród 292 Restauracje (Windsor)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 8 USD - 20 USD
Kuchnie: Brytyjska
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Obiad, Po godzinach, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Obiad, Po godzinach, Rezerwacje
Zrecenzowano 11 grudnia 2015

Weszłam z zamiarem zakosztowania typowego, brytyjskiego jedzenia w typowym brytyjskim pubie i nie zawiodłam się. Lokal jest bardzo klimatyczny, a dodatkowo był ślicznie przystrojony , z okazji świąt. Zaczęłam od przystawki - popcornu z kurczaka :) fajna, nazwa i ciekawie podane mini nuggetsy z kurczaka z deepem majonezowym. Zamówiłam tradycyjne fish&chips i lokalne piwo. Porcja była ogromna! Niestety ryba była okropnie tłusta, ale ta potrawa niestety ma to do siebie. Piwo bardzo smaczne, serwowane w eleganckim kuflu. Bardzo fajne miejsce do poczucia brytyjskiego klimatu :)

Termin wizyty: grudzień 2015
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Natalia G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 147)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
  • Więcej języków

2 z 6 wśród 1 147 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 26 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Daniell P, General Manager, The Duchess of Cambridge PubOdpowiedź udzielona 13 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 kwietnia 2019

Termin wizyty: kwiecień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Daniell P, General Manager, The Duchess of Cambridge PubOdpowiedź udzielona 13 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Daniell P, General Manager, The Duchess of Cambridge PubOdpowiedź udzielona 13 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Daniell P, General Manager, The Duchess of Cambridge PubOdpowiedź udzielona 20 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

The Duchess of Cambridge Pub — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Windsor, Windsor and Maidenhead
 
Windsor, Windsor and Maidenhead
 

Byłeś(-aś) w The Duchess of Cambridge Pub? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem