Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“BAJKA”

Smak! The Polish Kitchen
Nr 7 wśród 2 516 Restauracje (Leeds)
Zakres cen: 6 USD - 19 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 6 września 2019

Zdecydowanie najlepsze jedzenie w West Yorkshire! :) Żurek podany w chrupiącym chlebku, smak staropolskiego, prawdziwego żuru. Na drugie danie zamówiłam sznycla z ziemniakami czosnkowymi- rewelacja! Ceny są idealne, na każdą kieszeń. Podanie dań było miłym zaskoczeniem dla mnie- coś pięknego. Pani kelner przesympatyczna i uśmiechnięta ♡ Bardzo dziękuję. Brzuch pełny. Byłam pierwszy raz i teraz już wiem, że regularnie będę wracać.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, PatrycjaG933
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SmakDeli, Owner, Smak! The Polish KitchenOdpowiedź udzielona 7 września 2019

Pani Patrycjo, serdecznie dziekujemy za pozytywna recenzje. Bardzo cieszymy sie, ze Pani wizyta w naszej restauracji byla udana. To dla Nas wyroznienie. Mamy nadzieje Pania goscic jeszcze nie raz.
Monika

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (103)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 103 recenzji

Zrecenzowano 20 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Wizyta była tu przejazdem w sprawach biznesowych Polka która obsługuje jest częściowa miła ale swoich dyskryminuje zamówienie od Polaków przyjmuje przy bufecie i zada zaraz zapłaty to zachowanie zrobiło na mnie wrażenie tak jak byśmy zamówili obiad i zaraz uciekali ,goście Anglicy przy stołach zamówienie i poczęstunek z woda wita i odbiera zamówienie i zapłata jest po skończeniu zjedzeniu .To zachowanie jest dyskryminujące skoro tak traktuje Polaków to niech nie mówi po polsku .a rachunki nie daje nim przyjdziesz tu to pomysł .

Termin wizyty: styczeń 2019
Dziękujemy, robercik12
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SmakDeli, Owner, Smak! The Polish KitchenOdpowiedź udzielona 23 stycznia 2019

Witam, przepraszam że pan to tak odebrał ale zbieramy zamuwienia przy barze i płatność też. Chyba że są dania do wydania i żeby nie wystygły prosimy żeby klięci zapłacili po zjedzeniu. Oprócz tego byliśmy bardzo busy i nowa kelnerka, więc mogła jeszcze wszystkiego nie połapać. Przepraszamy jeszcze raz i życzymy miłego dnia.
Monika

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 26 sierpnia 2019

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SmakDeli, Guest Relations Manager, Smak! The Polish KitchenOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 sierpnia 2019

Termin wizyty: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SmakDeli, Manager, Smak! The Polish KitchenOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: lipiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SmakDeli, Manager, Smak! The Polish KitchenOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Smak! The Polish Kitchen — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Leeds, West Yorkshire
 
Leeds, West Yorkshire
 

Byłeś(-aś) w Smak! The Polish Kitchen? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem