Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Niesamowity

Przepiękny park, idealny na weekendowe popołudnie, żeby odpoczac pospacerować, pograć na dworze... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 4 września 2018
carmenmY3799HL
z urządzeń przenośnych
Miły spacer

Idealne miejsce na niedzielny spacer. Można zaobserwować dużą różnorodność dzikiego ptactwa i... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 26 sierpnia 2018
patrycjasilna
,
Poznań, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (1 275)
  
Recenzje (1 275)
Filtruj recenzje
1 275 wyniki
Oceny podróżnych
720
416
102
20
17
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
720
416
102
20
17
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 275 recenzji
Zrecenzowano: 4 września 2018 z urządzeń przenośnych

Przepiękny park, idealny na weekendowe popołudnie, żeby odpoczac pospacerować, pograć na dworze. Przepiękne widoki

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Dziękujemy, carmenmY3799HL
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Idealne miejsce na niedzielny spacer. Można zaobserwować dużą różnorodność dzikiego ptactwa i przepięknej roślinności. Bardzo zadbany park. Parking płatny.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2018
Dziękujemy, patrycjasilna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 czerwca 2016 z urządzeń przenośnych

Miejsce wyjątkowo urokliwe, idealne na romantyczny spacer czy wycieczkę z rodzina. Dużo ciekawy miejsc i zakamarków. Polecam na po południowe spacery :)

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2015
Dziękujemy, 435kamilak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 grudnia 2015 z urządzeń przenośnych

Polecam piękne miejsce masa zakamarków dobre na wypad z rodziną jak. i romantyczny spacer czysto............................

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2015
Dziękujemy, damianb589
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Fiona M, Public Relations Manager, Coombe Abbey ParkOdpowiedź udzielona 21 stycznia 2016
Tłumaczenie Google

Hi Damian

Thank you for taking the time to review the park. Your feedback means so much. We hope you visit us again soon.

Kind Regards,

Coombe Country Park Visitor Centre

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 lipca 2015

Dobre miejsce na spacer po lesie ,nad stawem,po drogach polnych.Jeśli ktoś ma dzieci to jest tam spory plac zabaw .Można znaleźć również miejsce na grę w piłkę czy grę w badmintona.Polecam

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2015
Dziękujemy, Agnieszka S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji