Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Świeże i smaczne ”

Grand Central Kitchen Birmingham
Nr 1 wśród 2 727 Restauracje (Birmingham)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 11 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 22 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie pyszne i świeże. Testowaliśmy wrapy, burgery z kurczakiem i frytki. Wszystko bardzo smaczne. Świetna, uprzejma i pomocna obsługa. Fajna knajpa na szybkie, proste jedzenie. Dużo lepiej niż w sieciówkach. Nie zawiedziesz się.

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, MartinBielitz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dave-Cresswell, Public Relations Manager, Grand Central Kitchen BirminghamOdpowiedź udzielona 23 marca 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for visiting us and taking the time to comment. We are pleased you enjoyed your visit

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 375)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
  • Więcej języków

1 z 5 wśród 1 375 recenzji

Zrecenzowano 6 października 2018 z urządzeń przenośnych

Idealne śniadanie, świeżutkie produkty. Bardzo miła obsługa. Pyszne omlety i tosty. Niebo w gębie!!!

Termin wizyty: październik 2018
Dziękujemy, mo78ra
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dave C, Public Relations Manager, Grand Central Kitchen BirminghamOdpowiedź udzielona 6 października 2018
Tłumaczenie Google

Translated courtesy of google comments said “The perfect breakfast, fresh products. Very nice service. Delicious omelettes and toast. Heaven in mouth!!!“

Thank you for your kind comments much apprecited

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Smaczne jedzenie. Czysto i klimatycznie. Dobra lokalizacja przy dworcu. Jedliśmy angielskie śniadanie z herbatą i kawą. Porcja spokojnie dla 2 osób. Cena 10.55£

Termin wizyty: sierpień 2018
Dziękujemy, mirstel
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dave C, Public Relations Manager, Grand Central Kitchen BirminghamOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Translated courtesy Google "Very nice and professional service. Delicious food. Clean and climatic. Good location next to the station. We ate an English breakfast with tea and coffee. Serving calmly for 2 people. Price 10.55 £"

Thank you for your comments and pleased you enjoyed your visit to us.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 6 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dave-Cresswell, Public Relations Manager, Grand Central Kitchen BirminghamOdpowiedź udzielona 7 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dave-Cresswell, Public Relations Manager, Grand Central Kitchen BirminghamOdpowiedź udzielona 6 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Grand Central Kitchen Birmingham — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Birmingham, West Midlands
Birmingham, West Midlands
 
Birmingham, West Midlands
Birmingham, West Midlands
 
Birmingham, West Midlands
Birmingham, West Midlands
 

Byłeś(-aś) w Grand Central Kitchen Birmingham? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem