Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zatłoczony - Bardzo zatłoczony, a to może być coś dobrego lub złego, na twoją piątkową noc”
Union — recenzja

Union
Zarezerwuj stolik
DesignMyNight
Nr 11 400 wśród 27 721 Restauracje (Londyn)
Okolica: Marylebone
Informacje o restauracji
Okolica: Marylebone
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 15 grudnia 2018

Termin wizyty: grudzień 2018
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z restauracją
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Paradise814378, General Manager, UnionOdpowiedź udzielona 19 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (11)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 11 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 13 grudnia 2017 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: grudzień 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 września 2017

Termin wizyty: wrzesień 2017
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z restauracją
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Faucet I, Marketing & Digital Content Executive, UnionOdpowiedź udzielona 18 października 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 sierpnia 2017

Termin wizyty: sierpień 2017
    • Wartość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Faucet I, Marketing & Digital Content Executive, UnionOdpowiedź udzielona 6 września 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 czerwca 2017

Termin wizyty: czerwiec 2017
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z restauracją
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Faucet I, Marketing & Digital Content Executive, UnionOdpowiedź udzielona 16 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Union — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
 

Byłeś(-aś) w Union? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem