Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Londyn
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Otwarte dzisiaj: 11:00 - 18:00
Wyróżnione recenzje
Londyn z lotu ptaka

Bardzo przyjemna przejażdżka. Ładne widoki. Kapsuła jest zawieszona nad wodą , raczej nie dla osób... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 2 dni temu
luizanna123
,
Warszawa, Polska
z urządzeń przenośnych
Atrakcja jak inne

Fajny obiekt ale cena 30 funtów troszkę przesadzona. Ale warto się skusić. Piękna panorama... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 2 tygodnie(-i) temu
Labusz
,
Częstochowa, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (84 169)
  
Recenzje (84 169)
Filtruj recenzje
84 169 wyniki
Oceny podróżnych
43 876
25 905
10 859
2 364
1 165
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
43 876
25 905
10 859
2 364
1 165
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 84 169 recenzji
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Warto odstać trochę w kolejce ,aby zobaczyć wspaniałą panoramę Londynu. Klimatyzowane kapsuły nadają się nawet dla tych , którzy nie lubią wysokości.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Autumn_girl2
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OfficialLondonEye, Customer Services Team, London EyeOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thanks for spending time flying with us. Glad you had fun soaking up the sights from the most unique point of view! Why not try an upgrade next time, like our Fast Track entry or Champagne Experience? Have a look on our website to find out more.

Kind Regards,

Molly,
Customer Services Team,
Coca-Cola London Eye.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019

widoki sa piekne, warto zainwestowac a tę rozrywkę, ale jest bardzo drogo. Za drogo dla mnie. Rodzinie sie podobało

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, Gerd G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OfficialLondonEye, Guest Relations Executive, London EyeOdpowiedź udzielona 10 września 2019
Tłumaczenie Google

Hi there,

Thank you for reviewing your visit to the Coca-Cola London Eye.

We are delighted to hear that you enjoyed your experience and our amazing views of London.

We hope to welcome you back again in the future.

Kind Regards,

Hayley,
Customer Relations Executive,
Coca-Cola London Eye.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Warto kupic wcześniej bilet żeby uniknąć kolejek. Jeśli chodzi o widoki - raz warto przejechać się „kołem”, ale dużo zależy od pogody i czy szyby są czyste. Podróżując po Londynie można znaleźć ciekawsze miejsca ze wspaniałym widokiem na miasto nic to.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Zbyszek_z_rodzinka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OfficialLondonEye, Guest Relations Executive, London EyeOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Hi,

Thank you for taking the time to review your recent visit to the Coca-Cola London Eye.

We hope to welcome you back for another flight in the future!

Kind regards,

Sophie,
Guest Relations Executive,
Coca-Cola London Eye.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 lipca 2019

Długie kolejki, drogi wstęp, tylko, aby ujrzeć widok (który już nie jest taki piękny, bo wszystkie widzialne z London Eye zabytki są w remoncie (np.Big Ben)). Może warto wrócić w 2021, bo wtedy wszelkie rusztowania mają zostać złożone.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, qliwka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OfficialLondonEye, Guest Relations Executive, London EyeOdpowiedź udzielona 22 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Hi,

Thank you for taking the time to review your recent visit to the Coca-Cola London Eye.

We hope to welcome you back for another flight in the future!

Kind regards,

Deina,
Guest Relations Executive,
Coca-Cola London Eye.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Specjalnego dreszczyku nie ma. Bardzo ładny widok na Westminster i na Tamizę. Długa kolejka do wejścia, aby ją pominąć Fast Trackiem trzeba dopłacić. Przy szybszym wejściu otrzymuje się ekstra foto, które odbiera się przy wyjściu. Dłuższa kolejka pozwala na płatne zdjęcie.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, MariuszNT
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OfficialLondonEye, Guest Relations Executive, London EyeOdpowiedź udzielona 19 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Hi Mariusz,

Thank you for taking the time to review your recent visit to the Coca-Cola London Eye.

We hope to welcome you back for another flight in the future!

Kind regards,

Sophie,
Guest Relations Executive,
Coca-Cola London Eye.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji