Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 273)
Filtruj recenzje
1 273 wyniki
Oceny podróżnych
484
595
146
29
19
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
484
595
146
29
19
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 273 recenzji
Zrecenzowano: 9 maja 2014

Czysty hotel, położony blisko stacji metra ok. 500 metrów.
Jedzenie kontynentalne (ale z naciskiem na brytyjskie, więc niezbyt dobre - fasola, tłuste kiełbaski,itp.), ale są też świeże owoce.
Pokój dla 4 osób, więc relatywnie tani.
Hotel w 2 strefie, więc karta na komunikacje miejską teńsza.

Termin pobytu: czerwiec 2013
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Adam M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ahmed_Khwaja, Front Office Manager, Holiday Inn Express London - HammersmithOdpowiedź udzielona 28 maja 2014
Tłumaczenie Google

Dear Guest

Thank you for taking out time to review our hotel.

I am happy to know that you liked the location of our hotel. No doubts, we are really proud of the place where the hotel is located as it facilitates our guests' connections and sightseeing.

I am also very glad that you liked our rooms and our breakfast choice.

I hope to welcome you again to our property and thank you again for reviewing Holiday Inn Express London - Hammersmith.

Kind regards,

Annamaria Tornincasa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 3 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Umar_Khattak, Front Office Manager, Holiday Inn Express London - HammersmithOdpowiedź udzielona 3 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: styczeń 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Umar_Khattak, Front Office Manager, Holiday Inn Express London - HammersmithOdpowiedź udzielona 15 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 stycznia 2019

Termin pobytu: styczeń 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Umar_Khattak, Front Office Manager, Holiday Inn Express London - HammersmithOdpowiedź udzielona 15 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 stycznia 2019

Termin pobytu: grudzień 2018
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Umar_Khattak, Front Office Manager, Holiday Inn Express London - HammersmithOdpowiedź udzielona 9 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji