Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pyszne!”

Fazenda Rodizio Bar and Grill
Nr 45 wśród 2 144 Restauracje (Liverpool)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 25 USD - 44 USD
Kuchnie: Brazylijska, Południowoamerykańska, Bar ze stekami
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Specjalne okazje
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Dostawa, Prywatny posiłek, Rezerwacje
Zrecenzowano 7 października 2018 z urządzeń przenośnych

Jedzenie przepyszne! Obsługa świetna! Sposób serwowania mięsa rewelacyjny! Jedna z najlepszych restauracji w jakich byłam!

Termin wizyty: październik 2018
Dziękujemy, MagdaM2552
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (2 624)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
  • Więcej języków

1 z 5 wśród 2 624 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 27 kwietnia 2019

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FazendaRodizio, Front Office Manager, Fazenda Rodizio Bar and GrillOdpowiedź udzielona 1 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FazendaRodizio, Front Office Manager, Fazenda Rodizio Bar and GrillOdpowiedź udzielona 24 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FazendaRodizio, Front Office Manager, Fazenda Rodizio Bar and GrillOdpowiedź udzielona 22 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: FazendaRodizio, Front Office Manager, Fazenda Rodizio Bar and GrillOdpowiedź udzielona 21 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Fazenda Rodizio Bar and Grill — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Liverpool, Merseyside
 
Liverpool, Merseyside
Liverpool, Merseyside
 

Byłeś(-aś) w Fazenda Rodizio Bar and Grill? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem