Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 994)
Filtruj recenzje
2 994 wyniki
Oceny podróżnych
1 492
1 019
321
102
60
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 492
1 019
321
102
60
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 994 recenzji
Zrecenzowano: 15 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel doskonale położony blisko pare metrów od wszystkich wspaniałych Atrakcji Albert Dock, sam hotel czysty, funkcjonalny, dobre śniadania, jest basen i centrum fitness oraz bar i restauracja, obsługa uprzejma, pomocna i z humorem szczególnie sympatyczny Pan witający gości przed budynkiem - nie żałuje ani chwili ze na ten wyjazd skorzystałam z tego hotelu oraz baru kosztując wybornych drinków i przekąsek. Ps duży parking, niedaleko centrum handlowe chyba najlepsze w mieście polecam.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, lacebyi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CrownePlazaLiverpool, Guest Relations Manager, Crowne Plaza Liverpool City CentreOdpowiedź udzielona 19 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear lacebyi,

I would like to thank you for taking the time to pass on your feedback following your recent stay with us. I am extremely happy to hear you thoroughly enjoyed your stay with us and sincerely hope you return in the near future.
Kindest Regards
Janet McMahon
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2016 z urządzeń przenośnych

Zatrzymaliśmy się w tym hotelu na jedną noc 5/6 Sierpnia na naszą 10 rocznicę ślubu:)Hotel duży,czysty nowoczesny lokalizacja świetna w Dokach Alberta oraz 5 minut spacerem do Mattew Street oraz Shopping Center Liverpool One.Sniadanie jest podawane w formie bufetu(15£)wybór jest ogromny wszystko świeże i smaczne.Jedynym minusem był pokój z widokiem na ulicę a prosilismy z widokiem na morze i drugim ze mieliśmy 10 rocznicę ślubu i nie dostaliśmy żadnej kartki lub butelki wina:(Ale podsumowując wszystko na plus!!!!Miła obsługa hotel wart swojej ceny gorąca polecam!!!!

Termin pobytu: wrzesień 2016
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Magiel80
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 8 września 2019

Termin pobytu: wrzesień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CrownePlazaLiverpool, Guest Relations Manager, Crowne Plaza Liverpool City CentreOdpowiedź udzielona 12 września 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 września 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CrownePlazaLiverpool, Guest Relations Manager, Crowne Plaza Liverpool City CentreOdpowiedź udzielona 7 września 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CrownePlazaLiverpool, Guest Relations Manager, Crowne Plaza Liverpool City CentreOdpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji