Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 767)
Filtruj recenzje
2 767 wyniki
Oceny podróżnych
1 394
909
289
102
73
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 394
909
289
102
73
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 767 recenzji
Zrecenzowano: 14 kwietnia 2016

Hotel znanej sieci Hilton... Wielkim atutem jest to, że położony jest 50 metrów od wyjścia z lotniska... trzeba przejść na pasach przez ulicę. Śniadania bardzo dobre. Okna grube, dźwiękoszczelne - jest cisza pomimo bliskości lotniska. Wokół hotelu nie ma żadnych atrakcji, poza olbrzymim parkingiem lotniskowym, ale odjeżdżają stąd autobusy miejskie do samego centrum Liverpoolu oraz autobusy do Manchesteru, gdzie jest się na miejscu za 1,5 godzinki, więc również jako świetne miejsce wypadowe na wycieczkę. POLECAM

Wskazówka dotycząca pokoi: Obojętne, który pokój... okna są dźwiękoszczelne, więc wszędzie jest cicho.
Termin pobytu: lipiec 2015
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, francuz1969
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GSM_Hampton, Manager, Hampton by Hilton Liverpool/John Lennon AirportOdpowiedź udzielona 23 kwietnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear francuz1969,

Reference: Hampton by Hilton Liverpool John Lennon Airport

I would like to take this opportunity to Thank You for your recent feedback regarding your stay at the Hampton by Hilton Liverpool John Lennon Airport.

It is our intention at all times to ensure that our guests are made to feel welcome whilst staying with us, therefore I am glad that you did enjoy your stay at the hotel.

We look forward to welcoming you back to the Hampton by Hilton Liverpool John Lennon Airport in the near future.

With Kind Regards

Niamh Mc Kearney
Guest Service Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 czerwca 2015

To typowy hotel przy lotnisku. Nie wyróżnia sie niczym, szczególnym. Jak hotel tej klasy ma średniej wielkości pokoj z mała łazienka, hotelowy parking, niestety bardzo zle oznakowany. Śniadania w stylu kontynentalnym ale zjadliwe. Całe szczęście, ze korzystamy z takich obiektów tylko z oszczędności czasu lub lokalizacji. Jesli szukasz atrakcji to niczego tam nie ma. Ogólnie to hotel nijaki i tylko na jedna noc.

Wskazówka dotycząca pokoi: Dojazd do hotelu przez piętrowy parking - 5 piętro - uważaj na znakach
Termin pobytu: czerwiec 2015
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, MagdalenaGreg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GSM_Hampton, Front Office Manager, Hampton by Hilton Liverpool/John Lennon AirportOdpowiedź udzielona 9 lipca 2015
Tłumaczenie Google

Dear olamichal2014,

Dziękujemy za opinii, zapraszamy wszystkie opinie.

I'm sorry we are not a hotel that stood out for you, we are conveniently situated for the airport, but we still want to appeal to all guests.

Maybe next time you visit we can change this opinion.

Kind regards

Carol Lawson
Deputy General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 kwietnia 2012

Hotel przy samym lotnisku. W tym samym budynku, na dole, jest parking dla samochodów. Świetne miejsce do spania, zwłaszcza wtedy, kiedy ma się bardzo wczesny lot. Obsługa w recepcji bardzo miła.
Pokój przestronny, bardzo czysty i ciepły. Łóżko bardzo wygodne. Mimo bliskości lotniska i hałasem z tym związanym, nic nie było słychać z zewnątrz, okna znakomicie tłumią hałas. W pokoju klimatyzacja, telewizor, zestaw do parzenia kawy i herbaty, sejf i żelazko wraz z deską do prasowania.
Łazienka z wanną i prysznicem. Podstawowe kosmetyki do mycia zapewnione.
Śniadanie w formie bufetu, niezbyt dobre. Tosty, rogaliki, dżem, kiełbaski, bekon i jajecznica jeśli akurat nie okaże się, że zabrakło. Najczęściej tych ostatnich ciągle brakuje. Kawa, herbata i soki.
Generalnie polecam, to najlepsze miejsce przy lotnisku do nocowania.

Termin pobytu: marzec 2012
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Renii73
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 21 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GSM_Hampton, Manager, Hampton by Hilton Liverpool/John Lennon AirportOdpowiedź udzielona 22 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GSM_Hampton, Manager, Hampton by Hilton Liverpool/John Lennon AirportOdpowiedź udzielona 22 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji