Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Degustacje wina”
Restauracja Ratuszowa — recenzja

Restauracja Ratuszowa
Nr 1 wśród 14 Restauracje (Jawor)
Zakres cen: 3 USD - 13 USD
Kuchnie: Polska, Środkowoeuropejska, Winiarnia
Opis: Restauracja, winiarnia, kuchnia międzynarodowa, produkty lokalne. A wszystko w zaciszu zabytkowego jaworskiego Ratusza. Zapraszamy!
Informacje o restauracji
Opis: Restauracja, winiarnia, kuchnia międzynarodowa, produkty lokalne. A wszystko w zaciszu zabytkowego jaworskiego Ratusza. Zapraszamy!
Zrecenzowano 12 września 2019 z urządzeń przenośnych

Świetna inicjatywa, w miłej atmosferze cykliczne spotkania przy winie i dobrym jedzeniu prowadzone przez sommelierów.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, mattttyt
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Lol2017, Kierownik, Restauracja RatuszowaOdpowiedź udzielona 13 września 2019

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy jak najczęściej :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (101)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 101 recenzji

Zrecenzowano 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Sugerowaliśmy się opiniami użytkowników TA i jak zawsze był to strzał w 10. Przemiła obsługa. Jedzenie smaczne. Kraftowe piwko pierwsza klasa. Kącik dla dzieci. Rozsądne ceny. Przyzwoity czas oczekiwania. Polecam szczerze

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Lotinka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Lol2017, Kierownik, Restauracja RatuszowaOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Serdecznie dziękujemy Pani za tak miłą opinię. Zapraszamy jak najczęściej :)
Pozdrowienia serdeczne

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Restauracja w moim rodzinnym mieście od lat utrzymuje najwyższy poziom. Przy ostatniej wizycie byłam zachwycona wyborem win oraz kompetencja obsługi. Polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Wiktoria K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Lol2017, Kierownik, Restauracja RatuszowaOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019

Serdecznie dziękujemy Pani Wiktorio :)
Pozdrawiamy i zapraszamy jak najczęściej.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 lipca 2019

Zeberka twarde najgorsze jakie w zyciu jadlem. Przylegaly do kosci i trzeba bylo odcinac... masakra. Jedyne co na plus to lokalizacja

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, AndrzejL94
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

W klimatycznym miejscu wykwintne jedzenie połączone z winem regionalnym polecone przez kompetentną, miłą obsługę.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, EMMA55E
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Lol2017, Kierownik, Restauracja RatuszowaOdpowiedź udzielona 11 lipca 2019

Serdecznie dziękujemy za tak miła opinię :)
Zapraszamy jak najczęściej :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Ratuszowa — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Jawor, Województwo dolnośląskie
Jawor, Województwo dolnośląskie
 
Jawor, Województwo dolnośląskie
Bolków, Województwo dolnośląskie
 
Jawor, Województwo dolnośląskie
Świerzawa, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Ratuszowa? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem