Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 455)
Filtruj recenzje
2 456 wyniki
Oceny podróżnych
1 009
1 003
293
91
60
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 009
1 003
293
91
60
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 2 456 recenzji
Zrecenzowano: 18 czerwca 2015

Świetny hotel dla podróżnych oczekujących na przesiadkę w Amsterdamie. CZyste, zadbane, funkcjonalne pokoje. Śniadanie bardzo przyzwoite. Obsługa miła, pomocna, profesjonalna. Świetna komunikacja z centrum miasta. Jedyny minus to brak schodów na poziom konferencyjny. POLECAM.

Termin pobytu: czerwiec 2015
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Maciej76
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PaulChevalier, General Manager, Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference CenterOdpowiedź udzielona 20 czerwca 2015
Tłumaczenie Google

Dear Maciej76,

Thank you for sharing your experiences visiting our hotel. At the Sheraton Amsterdam Airport Hotel, our mission is to ensure our guests receive the best care, service and accommodation, and I am happy to read your compliments regarding the quality of your room, the service and location, which I have shared with the team. Again I would like to share with u my appreciation for giving us your thoughts regarding your stay with us. Until we see you again I wish you all the best from my team and myself.

Warm regards,

Paul Chevalier

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 1 sierpnia 2017

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PaulChevalier, General Manager, Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference CenterOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 lipca 2017

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PaulChevalier, General Manager, Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference CenterOdpowiedź udzielona 2 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lipca 2017

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PaulChevalier, General Manager, Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference CenterOdpowiedź udzielona 27 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: lipiec 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PaulChevalier, General Manager, Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference CenterOdpowiedź udzielona 27 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji