Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (166)
Filtruj recenzje
166 wyniki
Oceny podróżnych
60
65
19
13
9
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
60
65
19
13
9
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
161 z 166 wśród 166 recenzji
Zrecenzowano 8 sierpnia 2016 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: sierpień 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Carolyn A, General Manager, Comfort InnOdpowiedź udzielona 10 sierpnia 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 października 2015 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: październik 2015, podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kim S, General Manager, Comfort InnOdpowiedź udzielona 3 listopada 2015
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 września 2015 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: wrzesień 2015, podróż ze znajomymi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kim S, General Manager, Comfort InnOdpowiedź udzielona 28 września 2015
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 września 2013
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: sierpień 2013, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 lipca 2013
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: czerwiec 2013, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji