Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Myślenice
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Wspaniałe jedzenie”
Rekliniec — recenzja

Rekliniec
Nr 7 wśród 25 Restauracje (Myślenice)
Zakres cen: 1 USD - 7 USD
Opis: Rekliniec to zarówno restauracja jak i wygodne noclegi. Nasz obiekt mieści się w rekreacyjnej części Myślenic na Zarabiu. Kuchnia jaką serwujemy to polskie tradycyjne dania. Naszą specjalnością od 30 lat są placki ziemniaczane, a także potrawy z podrobów, które cieszą się dużą popularnością. Dla naszych gości mamy ogródek z kwiatami, a sympatycy gier zespołowych umilą sobie czas przy stole bilardowym. Dla najmłodszych szkrabów przygotowaliśmy dwa kąciki zabaw, w ogródku i na sali głównej lokalu. Organizujemy przyjęcia okolicznościowe do 35 osób : urodziny, spotkania rodzinne, komunie, chrzciny, pożegnalne uroczystości, różnorodne przyjęcia etc.
Informacje o restauracji
Opis: Rekliniec to zarówno restauracja jak i wygodne noclegi. Nasz obiekt mieści się w rekreacyjnej części Myślenic na Zarabiu. Kuchnia jaką serwujemy to polskie tradycyjne dania. Naszą specjalnością od 30 lat są placki ziemniaczane, a także potrawy z podrobów, które cieszą się dużą popularnością. Dla naszych gości mamy ogródek z kwiatami, a sympatycy gier zespołowych umilą sobie czas przy stole bilardowym. Dla najmłodszych szkrabów przygotowaliśmy dwa kąciki zabaw, w ogródku i na sali głównej lokalu. Organizujemy przyjęcia okolicznościowe do 35 osób : urodziny, spotkania rodzinne, komunie, chrzciny, pożegnalne uroczystości, różnorodne przyjęcia etc.
Zrecenzowano 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Rzadko pisze oponie ale.. wstąpiliśmy tu przez przypadek.. bardzo dobre jedzenie, bardzo dobre ceny i miła obsługa! Bardzo bardzo polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Eva L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kasiaszpon, Właściciel, RekliniecOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

„Bardzo dziękuję za pozytywną opinie na temat wizyty w restauracji Rekliniec. Bardzo się cieszę, że podobało się nasze jedzenie i obsługa. Bardzo doceniamy Twoją rekomendację i z przyjemnością powitamy Cię ponownie. ”

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (26)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 26 recenzji

Zrecenzowano 23 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Wstąpiliśmy zachęceni opiniami i a i tak pozytywnie się zaskoczyliśmy. Przepyszne domowe zupy i placki, duże porcje i przytulne wnętrze a przy tym przemiła obsługa. I na koniec. Zauroczył mnie przycisk do wzywania kelnera, świetny pomysł !

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, 164el_bietad
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kasiaszpon, Właściciel, RekliniecOdpowiedź udzielona 24 lipca 2019

Ślicznie dziękujemy za miłe słowa uznania :D

Do zobaczenia :*

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 lipca 2019

Jedliśmy barszcz z uszkami, żurek z jajkiem, placki po węgiersku, żeberka i gulasz z serc drobiowych. Wszystko było jadalne i całkiem smaczne ale drobne mankamenty trafiały się w większości dań (przesolone i tłuste placki ziemniaczane, ziemniaki zatopione w maśle, itp.).

Na plus zasługuje bardzo miły klimat i otoczenie. Także obsługa była b. miła i zostaliśmy bardzo sprawnie obsłużeni. Ceny przystępne.

Poszukując miejsca na obiad w okolicy Myślenic można odwiedzić Rekliniec, chociaż nie należy spodziewać się cudów.

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Piotr B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kasiaszpon, Właściciel, RekliniecOdpowiedź udzielona 8 lipca 2019

"Panie Piotrze. Dziękujemy za Twój komentarz i zarazem jest nam przykro,
że nasze dania nie spełniły Pana oczekiwań.
Mamy nadzieję, że dasz nam jeszcze szansę i wrócisz do nas
a my postaramy się dołożyć wszelkich starań abyś wyszedł zadowolony"

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 maja 2019

Bardzo ładny ,klimatyczny lokal. Pyszne jedzenie , wspaniała obsługa, pięknie przystrojone stoły na naszą wyjątkową uroczystość. Podczas omawiania menu Pani właścicielka p.Kasia służy dobrą radą, czułam ,że w rozmowie ze mną stawia przede wszystkim na to abyśmy byli zadowoleni. Nasi Goście wyszli najedzeni i uśmiechnięci. Wszystkie ustalenia miały odzwierciedlenie również podczas rozliczenia, żadnych ukrytych kosztów typu dopłata za wystrój czy kawę lub herbatę itp. Spotkałam się osobiście w innym lokalu z takim podejściem gdzie cena końcowa znacznie przewyższyła pierwotne ustalenia , pozostał niesmak i więcej tam nie wróciłam . Bardzo doceniam uczciwość , a tu wszystko było na najwyższym poziomie. Dziękuję Pani Kasiu i z przyjemnością do Reklińca wrócę...z czystym sumieniem POLECAM

Termin wizyty: maj 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, gragu13
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kasiaszpon, Właściciel, RekliniecOdpowiedź udzielona 24 maja 2019

Szalenie Nam miło że spełniliśmy Państwa oczekiwania :D

I dziękujemy za tyle miłych słów :D

Do zobaczenia :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 kwietnia 2019

Zachęceni mega pozytywnymi opiniami zorganizowaliśmy w Reklińcu spotkanie naszej sekcji sportowej. I to był naprawdę świetny wybór....przytulne, gościnne, wygodne i pięknie urządzone miejsce. Pyszne, domowe potrawy w rozsądnych cenach.
Wino beczkowe...wow!..bo brak słów, żeby to opisać :) choć niektórzy pokusili się o porównanie do ciepłych i słonecznych włoskich klimatów. Obsługa bardzo miła.
Oprócz kulinarnych przyjemności zażyliśmy trochę sportowych emocji w postaci bilarda i darta.
Atmosfera super :) Dziękujemy za udane spotkanie. Liczymy na kolejne.
Serdecznie polecamy! :)

Termin wizyty: kwiecień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, MKSBAD
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kasiaszpon, Właściciel, RekliniecOdpowiedź udzielona 24 kwietnia 2019

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa, i cieszymy się że impreza spełniła Państwa oczekiwania :)

Do zobaczenia ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Rekliniec — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Krzywaczka, Małopolskie
Myślenice, Małopolskie
 
Myślenice, Małopolskie
Myślenice, Małopolskie
 
Myślenice, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Rekliniec? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem