Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Spotkanie integracyjne”
Rekliniec — recenzja

Rekliniec
Nr 19 wśród 25 Restauracje (Myślenice)
Zakres cen: 1 USD - 7 USD
Opis: Rekliniec to zarówno restauracja jak i wygodne noclegi. Nasz obiekt mieści się w rekreacyjnej części Myślenic na Zarabiu. Kuchnia jaką serwujemy to polskie tradycyjne dania. Naszą specjalnością od 30 lat są placki ziemniaczane, a także potrawy z podrobów, które cieszą się dużą popularnością. Dla naszych gości mamy ogródek z kwiatami, a sympatycy gier zespołowych umilą sobie czas przy stole bilardowym. Dla najmłodszych szkrabów przygotowaliśmy dwa kąciki zabaw, w ogródku i na sali głównej lokalu. Organizujemy przyjęcia okolicznościowe do 35 osób : urodziny, spotkania rodzinne, komunie, chrzciny, pożegnalne uroczystości, różnorodne przyjęcia etc.
Informacje o restauracji
Opis: Rekliniec to zarówno restauracja jak i wygodne noclegi. Nasz obiekt mieści się w rekreacyjnej części Myślenic na Zarabiu. Kuchnia jaką serwujemy to polskie tradycyjne dania. Naszą specjalnością od 30 lat są placki ziemniaczane, a także potrawy z podrobów, które cieszą się dużą popularnością. Dla naszych gości mamy ogródek z kwiatami, a sympatycy gier zespołowych umilą sobie czas przy stole bilardowym. Dla najmłodszych szkrabów przygotowaliśmy dwa kąciki zabaw, w ogródku i na sali głównej lokalu. Organizujemy przyjęcia okolicznościowe do 35 osób : urodziny, spotkania rodzinne, komunie, chrzciny, pożegnalne uroczystości, różnorodne przyjęcia etc.
Zrecenzowano 13 kwietnia 2019

Zachęceni mega pozytywnymi opiniami zorganizowaliśmy w Reklińcu spotkanie naszej sekcji sportowej. I to był naprawdę świetny wybór....przytulne, gościnne, wygodne i pięknie urządzone miejsce. Pyszne, domowe potrawy w rozsądnych cenach.
Wino beczkowe...wow!..bo brak słów, żeby to opisać :) choć niektórzy pokusili się o porównanie do ciepłych i słonecznych włoskich klimatów. Obsługa bardzo miła.
Oprócz kulinarnych przyjemności zażyliśmy trochę sportowych emocji w postaci bilarda i darta.
Atmosfera super :) Dziękujemy za udane spotkanie. Liczymy na kolejne.
Serdecznie polecamy! :)

Termin wizyty: kwiecień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, MKSBAD
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kasiaszpon, Właściciel, RekliniecOdpowiedź udzielona 24 kwietnia 2019

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa, i cieszymy się że impreza spełniła Państwa oczekiwania :)

Do zobaczenia ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (24)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 24 recenzji

Zrecenzowano 11 kwietnia 2019

W restauracji Rekliniec jestem dość często ! co przekłada się na pyszne i niedrogie jedzenie, gdzie dochodzi do tego zajefajnie miła obsługa kelnerska.Specjalność restauracji placki po węgiersku, dla mnie mega, najlepsze co lubię i wspomnę - pomidorowa z makaronem !!! Wino wyborne w smaku Propozycja, rzecz jasna, ma ukryte drugie dno, bo jeśli pojawi się wino, to i któreś z ulubionych dań z pewnością wjedzie na stół Co jak co, ale pełni szczęścia rodzinnego nie osiąga się na głodniaka.
W kwestii degustacji wina wyznaję zasadę: im mniej – tym więcej.Odpowiednio dobrane wino nie tylko nie zaburza, ale wręcz wzbogaca i wydobywa prawdziwy smak potraw.Kiedy mam nie najlepszy nastrój, intuicyjnie nalewam sobie kieliszek wina. Okazuje się, że takie zachowanie nie jest pozbawione sensu, ponieważ niewielkie ilości tego trunku pomagają się zrelaksować oraz wyzwalają endorfiny, czyli tzn. „hormony szczęścia”

Termin wizyty: luty 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Barbul72
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kasiaszpon, Właściciel, RekliniecOdpowiedź udzielona 24 kwietnia 2019

Dziękujemy za tyle słów pochwały. mamy uśmiech od ucha do ucha :D

I zapraszamy w celu wyzwolenia endorfin :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 kwietnia 2019

Pyszne jedzenie. Bardzo miła atmosfera. Schludnie i ładnie urządzony lokal. Przemiła obsługa. Serdecznie polecam !

Termin wizyty: kwiecień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, 904filips
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kasiaszpon, Właściciel, RekliniecOdpowiedź udzielona 24 kwietnia 2019

Dziekujemy za przesłanie opini :)

Do zobaczenia :D

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 kwietnia 2019

Bardzo miła atmosfera, przepyszne jedzenie oraz schludnie i ładnie urządzony lokal. Przyjemnie było spędzić te romantyczne chwile właśnie w Rekliniec.

Termin wizyty: marzec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Adrianna B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kasiaszpon, Właściciel, RekliniecOdpowiedź udzielona 24 kwietnia 2019

:) dziękujemy za miłe słowa ....

i zapraszamy :)
.....do zobaczenia .... :D

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Restauracja Rekliniec została przeze mnie dwukrotnie wybrana na Chrzest dzieci. Miejsce to jest oazą spokoju i przyjemnosci dla ludzi w każdym wieku. Wystrój wnętrza jest dobrany idealnie, nie ma tam krzykliwych kolorów, jest mieszanina barw w tonacji beżowo pastelowej, która nie przeszkadza w swobodnym spedzaniu czasu. Dzieci z mojej rodziny były zachwycone miejscem, miały kącik zabaw, na dworze domek, zabawki, karuzele, były wprost wniebowzięte. Podczas takich większych spotkań rodzinnych inni klienci mieli spokojne miejsca do spożycia posiłku na dworze w altanie lub w innej sali. Obsługa jest przeurocza!!! Kelnerzy uprzejmi, zadbani, jak również bardzo komunikatywni, co jest bardzo dużym plusem. Jedzenie wyśmienite, dania podane w sposób wykwintny, natomiast smak potraw zachwyca nawet tak wybrednych gości, jak starsze osoby i dzieci. Panuje tam ciepła, rodzinna atmosfera i myślę że każdy klient ma poczucie ze jest najwazniejszą osoba dla obsługi. Wracamy tam często z rodziną na niedzielny obiad i polecam każdemu Restauracje Rekliniec.
Paulina

Termin wizyty: sierpień 2018
Dziękujemy, pajawilk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: kasiaszpon, Właściciel, RekliniecOdpowiedź udzielona 29 marca 2019

Pani Paulinko :) jest Nam szalenie miło czytając Pani opis :)
I tym bardziej dumni że Nasza praca i działania idą w odpowiednią strone :)

Pozdrawiam serdecznie :) i zapraszamy :D

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Rekliniec — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Krzywaczka, Małopolskie
Myślenice, Małopolskie
 
Myślenice, Małopolskie
Myślenice, Małopolskie
 
Myślenice, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Rekliniec? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem