Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Amazing bike tour in the middle of the olive trees”

Centro Cicloturista Subbetica
Nr 1 wśród 3 atrakcji (Dona Mencia)
Więcej informacji o atrakcji
Informacje o atrakcji
Zalecany czas pobytu: Ponad 3 godziny
Przydatne informacje: Zajęcia dla małych dzieci, Zajęcia dla młodzieży
Zrecenzowano 15 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CCTSubbetica, Gerente, Centro Cicloturista SubbeticaOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (32)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
Filtrowanie

3 z 7 wśród 32 recenzji

Zrecenzowano 7 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CCTSubbetica, Gerente, Centro Cicloturista SubbeticaOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z atrakcją
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zobacz więcej recenzji
Zrecenzowano 30 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CCTSubbetica, Gerente, Centro Cicloturista SubbeticaOdpowiedź udzielona 1 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Centro Cicloturista Subbetica — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Zuheros, Province of Cordoba
Zuheros, Province of Cordoba
 
Zuheros, Province of Cordoba
Dona Mencia, Province of Cordoba
 

Byłeś(-aś) w Centro Cicloturista Subbetica? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem