Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Dobry pomysł na jednodniowy wypad

Majówka 2019 - osób dość sporo, ale ze względu na pogodę, mogę sobie wyobrazić tłumy, które... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 5 maja 2019
agnieszkalukasik
,
Warszawa, Polska
z urządzeń przenośnych
Wspaniałe miejsce na wypoczynek

Jeżeli szukasz czystego jeziora, gdzie raki to nie rzadkość, gdzie jest cicho bo motorówki tu nie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019
paszpak
,
Warszawa, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (56)
  
Recenzje (56)
Filtruj recenzje
56 wyniki
Oceny podróżnych
19
19
8
8
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
19
19
8
8
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 56 recenzji
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019

Jeżeli szukasz czystego jeziora, gdzie raki to nie rzadkość, gdzie jest cicho bo motorówki tu nie pływają, gdzie sporo jest różnych pomostów i miejsc do plażowania, gdzie co chwila znajdziesz wypożyczalnie kajaków i rowerów wodnych oraz bary i inne miejsca rozrywki to właśnie Białe jest tym miejscem !!! Polecam

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, paszpak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Woda w miarę czysta, pływa się przyjemnie. Jednak wieczorami i nocą bardzo głośno-dyskoteki, mnóstwo pijanych osób, czego efektem są utonięcia. Jedzenie drogie i bardzo przeciętne-sezonowe. Lepiej unikać centrum Okuninki.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
1  Dziękujemy, 267marcy_z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 lipca 2019

Najlepiej zobaczyć poza sezonem. Spory zbiornik wodny z bogata infrastrukturą. Niestety w wakacje przezywa oblężenie. Hałas, tłumy, grille, dla miłośników tego typu rozrywek

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
1  Dziękujemy, maxoratalata
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 czerwca 2019

Jest to chyba jezioro z najlepszą infrastrukturą na całym pojezierzu łęczyńsko-włodawskim.Doskonała baza noclegowa i gastronomiczna.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
1  Dziękujemy, jp6518
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 czerwca 2019

Przyjeżdżamy nad jezioro Białe przed lub po sezonie. Fajny klimat, bardzo czysta woda, fajna trasa pieszo/rowerowa na około jeziora. W lato dodatkowo dużo atrakcji na jeziorze, a także w najbliższej okolicy, dużo knajp i restauracji otwartych w sezonie.
Idealne miejsce dla osób zbierających grzyby, dużo lasów dookoła, a bliskość Czarnobyla chyba pomaga im rosnąć ;)

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
1  Dziękujemy, bylemtowiem
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji