Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Włodawa
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Wyróżnione recenzje
Atrakcja turystycza

Sam Trójstyk jest ciekawym miejscem ale droga dojazdowa jest tragiczna. Od tego miejsca zaczyna się... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 25 kwietnia 2019
MarekPomietlo
,
Polska
z urządzeń przenośnych
granica granic

Na to miejsce warto wybrać się w słoneczny dzień. Trochę trzeba się naszukać (nie jest tak wyraźnie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 6 marca 2017
994_ukaszm
,
L'Aquila, Włochy
Przeczytaj wszystkie recenzje (6)
  
Recenzje (6)
Filtruj recenzje
6 wyniki
Oceny podróżnych
2
2
2
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
2
2
2
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 6 recenzji
Zrecenzowano: 23 czerwca 2019

Przyjemny spacer ze znajomymi nad brzeg rzeki, gdzie stykają się granicę trzech Państw. Fajne miejsce na zrobienie kilka fotek i odpoczynek nad rzeką.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, bylemtowiem
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Sam Trójstyk jest ciekawym miejscem ale droga dojazdowa jest tragiczna. Od tego miejsca zaczyna się numeracja słupków granicznych wzdłuż granicy polskiej.

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
3  Dziękujemy, MarekPomietlo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 października 2017

Tych trójstyków na świecie jest nie mało, a i w Polsce też kilka, bo aż 6. Trójstyk widziałem z kajaka płynąc po Bugu. W sumie fajne uczucie, ale bez przesady.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2017
Dziękujemy, Waldek J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 marca 2017

Na to miejsce warto wybrać się w słoneczny dzień. Trochę trzeba się naszukać (nie jest tak wyraźnie oznakowany jak podobny Trójstyk trzech zaborów w Mysłowicach). Warto również zorientować się w jednostce Straży Granicznej, czy można tam bez problemu się zatrzymać, np. na piknik. To jest granica Unii Europejskiej i satelitym drony kamery są wszędzie.

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2016
7  Dziękujemy, 994_ukaszm
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 listopada 2016
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji