Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (18)
Filtruj recenzje
18 wyniki
Oceny podróżnych
13
4
1
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
13
4
1
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 18 recenzji
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Wspaniały hotel, od samego wejścia byłam zachwycona designem.
Piękny i nowoczesny budynek obok, którego nie sposób przejść obojętnie. Przemiła i profesjonalna obsługa, która dbała o każdy szczegół naszego pobytu od początku do końca. Luksus + ekologia to idealne połączenie czego najlepszym dowodem jest ten Hotel.
Polecam każdemu!
Będziemy wracać!

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Anna D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: port21purapool, Recepcja, Port 21Odpowiedź udzielona 7 września 2019

Pani Anno,
Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa. Zadowolenie naszych Gości to dla nas najlepsza nagroda za naszą pracę. Zapraszamy ponownie!
Pozdrawiamy serdecznie- Port 21 hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 lipca 2019

Pięknie i nowocześnie urządzone pokoje.Przestronne i jasne. Lodóweczka. Czajnik i zestawy herbat. Genialne balkono - tarasy. Przepyszne i urozmaicone śniadania. Bez sztampy.Dowóz na plażę meleksem. Blisko centrum a jednak w zaciszu.

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, KatarzynaKatrin
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: port21purapool, Kierownik recepcji, Port 21Odpowiedź udzielona 7 września 2019

Pani Katarzyno,
Bardzo dziękujemy za miłe słowa i mamy nadzieję, że odwiedzicie nas Państwo ponownie!
Pozdrawiamy serdecznie- Port 21 hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 czerwca 2019

Baaardzo trafnie dokonany wybór. Nie żałuję ani minuty spędzonej w tym miejscu. Bardzo polecam! Mało jest miejsc, gdzie bezdzietni urlopowicze mogą cieszyć sie ciszą . Pani z recepcji bardzo kompetentna. Cała obsługa zasługuje na pochwałę. Miejsce bardzo szczegółowo dograne pod względem stylu i wyposażenia. Wszystko przemyślane. Śniadania przepyszne. Nie szukajcie dalej. To jest TEN hotel! Polecam!!!

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Agnieszka K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Port21hotel, Kierownik recepcji, Port 21Odpowiedź udzielona 28 czerwca 2019

Pani Agnieszko,
bardzo dziękujemy za tak wspaniałą recenzję. Pochwały dotyczące obsługi cieszą nas najbardziej ponieważ to właśnie ludzie tworzą atmosferę, która wpływa na komfort wypoczynku naszych Gości. W przygotowanie śniadań wkładamy ogrom starań w myśl zasady "przez żołądek do serca" ;)
Mamy nadzieję, że odwiedzicie nas jeszcze!
Pozdrawiamy serdecznie- Port 21 Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 czerwca 2019

Hotel zdecydowanie wyróżniający się na tle innych w Krynicy Morskiej, urządzony ze smakiem, z dużą dbałością o szczegóły. Konsekwentnie realizowana wizja Właścicieli sprawia, że chce się tu wracać. Fantastyczne, urozmaicone śniadania, niezwykły basen, bardzo przyjemny pokój z antresolą i przede wszystkim niezwykle sympatyczna obsługa - wszystko to sprawiło, że nasz weekendowy pobyt zdecydowanie zaliczamy do udanych!

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, mihau06
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Port21hotel, Kierownik recepcji, Port 21Odpowiedź udzielona 19 czerwca 2019

Bardzo nam miło czytać takie opinie. Staramy się jak możemy wykonywać naszą pracę ale jak to ktoś kiedyś powiedział "rób to co kochasz a nie przepracujesz ani jednego dnia" :)
Mamy nadzieję, że wrócicie do nas jeszcze :)
Pozdrawiamy serdecznie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Spędziliśmy tu tydzień na krótkim urlopie. Bardzo przyjemny hotelik ze znakomitymi śniadaniami, basenem i miłą obsługą. Standard i jakość bez zarzutu. Maj to nie sezon nad polskim morzem więc lokaliacja przy głównej ulicy nie doskwiera. Bywamy w Krynicy dosyć regularnie od ponad 30 lat i ten obiekt wskoczył na naszą krótką listę. Serdecznie polecamy.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Miroslaw K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Port21hotel, Kierownik recepcji, Port 21Odpowiedź udzielona 19 czerwca 2019

Panie Mirosławie,
taka recenzja od stałego bywalca w Krynicy Morskiej bardzo nas cieszy. Jest nam niezmiernie miło, że trafiliśmy na Państwa krótką listę.
Mamy nadzieję, że za rok zobaczymy się ponownie:)
Pozdrawiamy serdecznie- Port 21 Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji