Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Railay Railay Railay

Bardzo ładna i klimatyczna plaża, dużo stoisk z pysznymi koktajlami. Polecam wypożyczyć kajak I... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 31 lipca 2019
michau_uu
,
Ostrów Wielkopolski, Polska
z urządzeń przenośnych
Ładnie

Miejsce super, mnóstwo restauracyjek ,muzyczka rege można wypożyczyć kajaki . Widoczki jak na „MAYA... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 12 kwietnia 2019
Robrekin
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (5 400)
  
Recenzje (5 400)
Filtruj recenzje
5 400 wyniki
Oceny podróżnych
2 796
1 546
669
232
157
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 796
1 546
669
232
157
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 5 400 recenzji
Zrecenzowano: 31 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo ładna i klimatyczna plaża, dużo stoisk z pysznymi koktajlami. Polecam wypożyczyć kajak I popłynąć na sąsiednie wysepki i plaże. Na wyspę najlepiej dostać się motorówką którą bilet kupimy przy głównej ulicy przy plaży w Ao Nang

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, michau_uu
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Śliczna plaża, warto wybrać się na nią łódka za 100 bat z Ao Nang. Warto bo plaża naprawdę jest piękna, wyglada jak rajska wyspa. Polecam zabrać kajak i popłynąć zobaczyć pobliskie skały i jaskinie. Jeśli chodzi o jedzenie najlepiej iść alejka dalej gdyż im dalej tym ceny bardziej przystępne

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, jardeley
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 kwietnia 2019

Warto wybrac sie łodzia na tą oddalona niedaleko Ao Nang plażę. Zarówno można spróbowac tam lokalnych przysmaków jak i zrobic zakupy. Woda ciepła i czysta. Polecam

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Zofia S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Miejsce super, mnóstwo restauracyjek ,muzyczka rege można wypożyczyć kajaki . Widoczki jak na „MAYA BAY „jedyny minus to głośne lodzie odbierające i dowodzące turystów . Generalnie ,pięknie

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
Dziękujemy, Robrekin
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 kwietnia 2019

Tajlandia! Piękna, cudowna, wspaniała, pod każdym względem!!! Plaża Railay Beach tak jak mówią przewodniki jedna z piękniejszych plaż! Jedyny minus... tłumy ludzi...

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2019
Dziękujemy, annamerc74
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji