Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfecto para relajarse y visitar los alrededores”
Hotel Villa de Laujar — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 7 dodatkowych witryn!
Hotel Villa de Laujar
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 31 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: sierpniu 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, José Manuel P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotelvandalucia, Recepcionista, Hotel Villa de LaujarOdpowiedź udzielona 12 września 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (166)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

19 z 23 wśród 166 recenzji

Zrecenzowano 23 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: sierpniu 2017, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Jose1314
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotelvandalucia, Recepcionista, Hotel Villa de LaujarOdpowiedź udzielona 12 września 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: sierpniu 2017, podróż z rodziną
Dziękujemy, Rosa_Maldone
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotelvandalucia, Recepcionista, Hotel Villa de LaujarOdpowiedź udzielona 12 września 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: lipcu 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Noelia L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotelvandalucia, Recepcionista, Hotel Villa de LaujarOdpowiedź udzielona 12 września 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: sierpniu 2017, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Silvia R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Laujar de Andarax — zobacz również następujące kwatery w tym miejscu lub jego okolicy
w odległości 2.0 km
La Marmita de Ahlam
La Marmita de Ahlam
Nr 1 z 1 w lokalizacji Fondon
Liczba recenzji: 48
w odległości 27.7 km
Hotel los Berchules
Hotel los Berchules
Nr 1 z 1 w lokalizacji Berchules
Liczba recenzji: 142
w odległości 34.5 km
Playadulce Hotel
Playadulce Hotel
Nr 2 z 4 w lokalizacji Aguadulce
Liczba recenzji: 775
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 17.5 km
Hotel Don Miguel Plaza
Hotel Don Miguel Plaza
Nr 1 z 1 w lokalizacji Berja
Liczba recenzji: 24
w odległości 34.4 km
El CastaNar Nazari
El CastaNar Nazari
Nr 1 z 1 w lokalizacji Busquistar
Liczba recenzji: 306
w odległości 2.4 km
Hotel Rural Familiar Almirez-Alpujarra
Hotel Rural Familiar Almirez-Alp...
Nr 1 z 1 w lokalizacji Laujar de Andarax
Liczba recenzji: 25
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Hotel Villa de Laujar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Hotel Villa de Laujar — dodatkowe informacje

Adres: Cortijo de la Villa, s/n, 04470 Laujar de Andarax, Hiszpania
Lokalizacja: Hiszpania > Andaluzja > Province of Almeria > Laujar de Andarax
Udogodnienia:
Bar/salon Bezpłatne śniadanie Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Restauracja Apartamenty Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Miejsce nr 1 wśród 1 kwater specjalnych w Laujar de Andarax
Zakres cen: 161 zł–473 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Hotel Villa de Laujar 3*
Liczba pokoi: 31
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Hotel Villa de Laujar. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem