Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Niezapomniane chwile :)”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 10 dodatkowych witryn!
Grand Bahia Principe San Juan
Miejsce nr 1 wśród 3 hoteli w Rio San Juan
Zrecenzowano 5 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Wspaniałe miejsce, wszystko na plus! Obsługa mega, jedzenie również. Pierwszy raz się spotkaliśmy z takim all inc, do godziny 2, całą noc restauracja z przekąskami, urozmaicenie czasu przez animatorów, gry, zabawy, salsa, karaoke, dyskoteka, bary. Restauracje, nie tylko główny bufet, lecz jeszcze restauracja azjatycka, włoska i śródziemnomorska, Będziemy bardzo tęsknić jak sie uda to na pewno jeszcze tam zagościmy

Data pobytu: marcu 2017, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Jola Ł
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Cservicebpsj, Quality & Customer Services Department, Grand Bahia Principe San JuanOdpowiedź udzielona 6 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google


Dear Guest,

We thank you for writing a review about your experience among us. In the name of the Hotel Management and all our staff, we would like to express you how glad we are to read your positive valuation about the hotel premises due to the arduous effort of our staff. In Grand Bahia Principe San Juan our customer’s satisfaction is part of our guiding principles so we can ensure pleasant experiences to our beloved guests.

Likewise, we welcome your feedback about all our service.

In case you decide to visit us once again, please feel free to contact us.

Bahia Principe Hotels & Resorts, all-inclusive hotels for your holidays in the Dominican Republic.

Sincerely yours,

Aynes De la Cruz
Grand Bahia Principe San Juan

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (5 077)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 5 077 recenzji

Zrecenzowano 2 marca 2017

Fantastyczne miejsce do wypoczynku z dala od zgiełku. Nigdzie nie spotkałam się z tak fantastyczną, życzliwą i profesjonalną obsługą jak w tym miejscu. Świetne i bardzo różnorodne jedzenie - każdy znajdzie coś dla siebie. Dużo animacji co sprawiało, że będąc na odludziu można było zagospodarować sobie ciekawie wieczór. Jedyny zgrzyt w tym rajskim miejscu to plaża przy hotelu, która niestety posiada piasek zmieszany z drobnymi kamyczkami - nie jest to bialutki piaseczek przy lazurowej wodzie.

  • Data pobytu: kwietniu 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Magdalena N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Cservicebpsj, Quality & Customer Services Department, Grand Bahia Principe San JuanOdpowiedź udzielona 3 marca 2017

Drogi Gościu,

W imieniu Hotelarstwa i wszystkich osób pracujących w Grand Bahia Principe San Juan, dziękujemy za publikację na Tripadvisor o swoim doświadczeniu w naszym hotelu.

Jesteśmy bardzo zadowoleni, aby potwierdzić, że doświadczenie było niesamowite i niezapomniane ze względu na naszych obiektach i doskonałą obsługę. W Grand Bahia Principe San Juan chcemy nasze cenne costumers cieszyć niezapomniane wakacje.

Zapraszamy do odwiedzenia nas ponownie, dzięki czemu można korzystać z naszych obiektów i pozostają do Państwa dyspozycji w celu uzyskania dalszych pomocy wcześniejszego powrotu.

Bahia Principe Hotels & Resorts, najlepszym hotelu w Puerto Plata.

Z poważaniem,

Aynes De la Cruz
Wielki Bahia Principe San Juan

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 lutego 2017

Hotel oceniam na dobre "pięć" z minusem.
TAXI dowiezie zarówno do San Juan, jak i Gaspar Hernandez lecz już za 30$. Oczywiście, za taką opłatą dostajemy kierowcę "na cały dzień" tzn. kierowca nas zawiezie, pojeździ z nami po mieście, pogada, poczeka (np. jeżeli będziemy się byczyć na innej plaży) i na końcu nas odstawi do hotelu.
Taksówka do większego miasta Puerto Plata to 120 dolarów. Podobno można się targować do 10-15 % od ceny wyjściowej.
Piasek na plaży ma kolor szary (nie żółty), taki bardziej w kolor zaprawy cementowej, co powoduje, że woda jest mocno mętna i widoczność wody nie przekracza ... 50 centymetrów (tak, tak - widać dno do wysokości kolan). Oprócz tego ocean podczas większego wiatru i fal wyrzuca sporo roślinek (trawy) i rafy, co dodatkowo potęguję efekt zabrudzenia wody.
Sama plaża jest ładna, sprzątana codziennie, duża i z bardzo łagodnym zejściem. Kilkadziesiąt metrów od brzegu usypane są zabezpieczenia przeciwko podmywaniu lądu przez fale, co ogranicza też intensywność fal (dzieci mogą pływać bez problemu).
Hotel też bez zarzutu. Wiadomo, że te 5 gwiazdek, to takie bardziej grecko-hiszpańsko-egipskie gwiazdki niż nasze, ale nie jest źle.
Ja nie jestem człowiekiem, który bada położenie płytek, prawidłowość fugi czy też kolorystykę rury od kibla, więc nie przeszkadzały mi mankamenty, o których wspominali inni urlopowicze (np. że niby szafki są gdzieś obtarte, albo że klamka ma ślady rdzy etc...).
klimatyzacja działała i to nawet cicho. Barek w pokoju uzupełniany codziennie (1.5l wody, pepsi, 7up, "mirinda", 2 piwa). Sprzątanie w porządku. Ciepła woda przez cały czas.
Jedzenie w restauracji bardzo dobre i duży wybór, zarówno na śniadania jak i na obiady czy kolacje każdy znajdzie coś dla siebie. Naprawdę spory wybór, a i obsługa bardzo miła i uśmiechnięta i nie czekająca na napiwek.
A co do napiwków.
Pokojówce warto dać do ręki (może od razu z góry), bo było tak, że zostawialiśmy na łóżku to pokojówka nie brała i odkładała, natomiast raz położyliśmy to zamiast pokojówki, napiwek zabrał... gość uzupełniający barek ;)
W hotelu sporo jest przybyszów z Polski, Kanady, USA, Danii i Francji, mało z Niemiec czy Rosji.
Animacje głośne, animatorzy fajni. Byliśmy w restauracji azjatyckiej. Super kuchnia, rewelacyjny wybór. Na plaży są tzw. "sporty wodne", obok kilka sklepików, a przed hotelem kilka nie hotelowych barów, kasyno, dyskoteka.
Generalnie urlop fajny, bo hotel robił wszystko aby ludzie byli zadowoleni.
Polecam.

  • Data pobytu: lutym 2017, podróż ze znajomymi
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Marcin J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Cservicebpsj, Quality & Customer Services Department, Grand Bahia Principe San JuanOdpowiedź udzielona 2 marca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

In the name of the Hotel Management, we would like to thank you for choosing Grand Bahia Principe San Juan for your holidays and for posting a review about your stay with us.

We want to express how honoured we feel to read your comments about our friendly staff and their excellent service, the clean of the rooms and the hotel areas, as well as the variety of our food which ensured you an unforgettable experience. As you well know, in Grand Bahia Principe San Juan we are committed to ensure memorable experiences to our valuable costumers.

We are looking forward to welcome you back to our hotel. Please feel free to contact us before your arrival.

Bahia Principe Hotels & Resorts, your best hotel in Puerto Plata.

With kindest regards,

Aynes De la Cruz
Grand Bahia Principe San Juan

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 lutego 2017

Hotel położony w przepięknej okolicy.Cały obiekt stanowi jeden ogromny ogród pełen palm.Każdego ranka zbieraliśmy kokosy,które na plaży zostały nam otwarte i mogliśmy pić pyszne mleko kokosowe. Restauracje a'la carte wyśmienite ,chociaż główna restauracja również była doskonała.Obsługa wręcz idealna- bardzo życzliwa.I mowa tu nie tylko o kelnerach ale również o paniach sprzątających i obsłudze recepcji. Wakacje na Dominikanie były naszymi najpiękniejszymi .Animatorzy zapewniali rozrywki od samego rana do nocy. Każdego dnia o 21.30 przygotowywane było show- tańce i magicy itp..Polecam wycieczki fakultatywne- Vip CALIPSO i wycieczka na wieloryby. Przeżycia niesamowite. W tym miejscu wypada podziękować naszej Pani Rezydent- Karolinie ,Bożence(Angeli), kierowcy Nelsonowi, Panu z recepcji Juan Carlos i najlepszemu kelnerowi Melvinowi. Magia podróżowania to też poznawanie innych ludzi-to oni tworzą atmosfere.Dziękujemy Sylwii,Andrzejowi,Agnieszce ,Grzesiowi,Eli,Tadeuszowi,Joli ,Krzysztofowi...Znajomym z Kanady i Stanów :). Wakacje najlepsze z wszystkich jakie dane nam było spędzić. Bajeczna sceneria,bajeczny hotel i bajeczne towarzystwo.... Prawdziwa przygoda z Karaibami w tle. Ocean,szmaragdowa woda,palmy,wyspy,wieloryby,drinki prosto z kokosa,szczere uśmiechy ludzi,rum i milion innych powodów by znów tam powócić,dlatego nie piszemy żegnaj a do zobaczenia Dominikano :)

Wskazówka dotycząca pokojów: Wraz z rodziną mieliśmy pokój w lokalizacji "H". Idealne położenie.Blisko do plaży,lobby i...
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: styczniu 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Ewa K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Cservicebpsj, Quality & Customer Services Department, Grand Bahia Principe San JuanOdpowiedź udzielona 2 marca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to bring your comments during your stay with us as it is through communications of this nature that we can evaluate our level of service and improve our facilities on all aspects.

Thank you very much for highlighting our amazing staff, they will very grateful to hear of your good comments.

Once again, thank you so much for your review and we sincerely wish to welcome you again very soon to our Hotel Grand Bahia Principe San Juan. We will be at your disposal for whatever you may need.

Kind regards,

Ayines De la Cruz
Grand Bahia Principe San Juan

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 lutego 2017

Bardzo duży i przyjemny ośrodek.W opiniach pisano ,że lata świetności ma już za sobą, to fakt ale warunki są bardzo przyzwoite.Pokój codziennie sprzątany i w sumie bardzo przyjemny ,ale jak się przylatuje na Karaiby (te 11 godzin) to chyba nie po to aby spędzać czas w pokoju.Obsługa na najwyższym poziomie ,zawsze przyjazna uśmiechnięta i gotowa do pomocy od boya do pań sprzątających pokój.
Ładna (karaibska) plaża codziennie sprzątana z glonów ,ok 1,5km ale można iść dalej i jest zupełnie dzika .
Jedynym mankamentem są tzw pchły piaskowe które mieszkają w piasku i osoby uczulone na nsze komary mogą mieć spore problemy z pokąsaniem.Bardzo swędzi i po powrocie ślady utrzymują sie ok 2 tygodni.
Animatorzy -jedyni i nie powtarzalni .....BAArdzo duży PLUS.

Data pobytu: lutym 2017
Dziękujemy, wojtek193
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Cservicebpsj, Quality & Customer Services Department, Grand Bahia Principe San JuanOdpowiedź udzielona 22 lutego 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to bring your comments during your stay with us as it is through communications of this nature that we can evaluate our level of service and improve our facilities on all aspects.

Thank you very much for highlighting our amazing staff, they will very grateful to hear of your good comments.

Once again, thank you so much for your review and we sincerely wish to welcome you again very soon to our Hotel Grand Bahia Principe San Juan. We will be at your disposal for whatever you may need.

Kind regards,

Aynes De la Cruz
Grand Bahia Principe San Juan

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Rio San Juan — zobacz również następujące kwatery w tym miejscu lub jego okolicy
w odległości 55,3 km
Sunscape Puerto Plata Dominican Republic
Sunscape Puerto Plata Dominican ...
Nr 1 z 40 w lokalizacji Puerto Plata
Liczba recenzji: 2 018
w odległości 55,3 km
VH Gran Ventana Beach Resort
VH Gran Ventana Beach Resort
Nr 5 z 40 w lokalizacji Puerto Plata
Liczba recenzji: 5 617
w odległości 57,3 km
Be Live Collection Marien
Be Live Collection Marien
Nr 9 z 40 w lokalizacji Puerto Plata
Liczba recenzji: 4 083
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 57,2 km
Iberostar Costa Dorada
Iberostar Costa Dorada
Nr 2 z 40 w lokalizacji Puerto Plata
Liczba recenzji: 7 510
w odległości 96,4 km
Grand Bahia Principe Cayacoa
Grand Bahia Principe Cayacoa
Nr 6 z 54 w lokalizacji Półwysep Samana
Liczba recenzji: 4 050
w odległości 55,2 km
BlueBay Villas Doradas Adults Only
BlueBay Villas Doradas Adults On...
Nr 3 z 40 w lokalizacji Puerto Plata
Liczba recenzji: 5 841
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Grand Bahia Principe San Juan? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Grand Bahia Principe San Juan — dodatkowe informacje

Adres: Ctra. Gaspar Hernandez, Río San Juan, km 18, República Dominicana, Rio San Juan 33000, Dominikana
Numer telefonu:
Lokalizacja: Karaiby > Dominikana > Maria Trinidad Sanchez Province > Rio San Juan
Udogodnienia:
Bar/salon Plaża Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Kasyno i gry hazardowe Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Restauracja Obsługa pokojowa Spa Apartamenty Basen Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Miejsce nr 1 wśród 3 hoteli w Rio San Juan
Zakres cen: 324 zł–763 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3,5-gwiazdkowy — Grand Bahia Principe San Juan 3.5*
Liczba pokoi: 845
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Grand Bahia Principe San Juan. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
San Juan Dominican Republic
Bahia Principe Puerto Plata
Bahia Principe San Juan Puerto Plata
Bahia Principe Dominican Republic
Bahia Principe San Juan Dominican Republic
Dominican Republic Bahia Principe
Bahia Principe San Juan Resort
Bahia Principe Sj
Puerto Plata Bahia Principe
Bahia Principe Resort San Juan

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem