Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Las Puertas Del Paraiso(Rio San Juan)(Świetna cena!)
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 01/08
87 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Amanera(Rio San Juan)
TripAdvisor
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
TripAdvisor
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Hotel Bahia Blanca(Rio San Juan)
TripAdvisor
Zobacz ofertę
  • Przy plaży
  • Restauracja
Ani Villas(Rio San Juan)
Agoda.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
TripAdvisor
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Apartamentos Gri Gri(Rio San Juan)
TripAdvisor
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
TripAdvisor
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
TripAdvisor
Zobacz ofertę
Recenzje (5 265)
Filtruj recenzje
5 265 wyniki
Oceny podróżnych
1 795
1 802
825
476
367
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
1 795
1 802
825
476
367
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 5 265 recenzji
Zrecenzowano 28 stycznia 2017

Obiekt fantastyczny. Fakt! Oddalony od cywilizacji, ale o to w tym wszystkim chodzi. Jest to raj z dala od zgiełku, w którym można mieć wszystko czego dusza zapragnie!

Fantastyczne baseny, plaża, animacje, jedzenie i co najważniejsze obsługa!!

Jest to największy walor całego hotelu oraz spędzonego tam czasu!

Nigdy, nigdzie wcześniej nie spotkałam się z taką kulturą osobistą jak tam zarówno u pracowników recepcji, restauracji jak i sprzątaczek. Wszyscy uśmiechali się od ucha do ucha, służąc pomocą w każdej sytuacji. Spotykaliśmy się codziennie z milionem cudownych przywitań! : Hola! Como estas? (Witaj! Jak się masz).

Codzienne animacje : nauki tańca, aerobik w wodzie, wieczorne show w teatrze, taniec przy muzyce na żywo przy basenie oraz na ulicy. To tylko namiastka raju.

Każdy mógł znaleźć tam coś dla siebie!

I wreszcie na samym końcu chciałabym serdecznie podziękować znakomitym animatorom, bez których te wakacje nie byłyby takie same.
Zdecydowanie największy atut całego hotelu.
Ludzie, którzy zmienili mój pogląd na życie, swoją miłością do ludzi, świata, słońca i tego, że mogą po prostu być.

Dziękujemy z całego serca :
Joanna - Najsłodsza i wydaje nam się najmłodsza animatorka, bez której zabawa to nie zabawa.

Wilson - Potrafił wyciągnąć każdego do wszystkich konkurencji i od samego rana zarażał uśmiechem.

Michel - Pięknooka wariatka, z którą zżyliśmy się od samego początku, dzięki naturalnej wrodzonej serdeczności.

Jassiel - Zawsze uśmiechnięta, zadowowlona i służąca pomocą!

Mayelin - Jak ona tańczy! Wszystkie show z jej udziałem to prawdziwe dzieło sztuki.

Daniel - Inteligencja to jego drugie imię. Zawsze pomocny i w 100 % profesjonalny.

Ezequiel - Uzupełnienie całej paczki wariatów!

Dziękujemy bardzo serdecznie za cudowne wakacje!! :):)

  • Data pobytu: styczeń 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Aleksandra M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Cservicebpsj, Quality & Customer Services Department, Grand Bahia Principe San JuanOdpowiedź udzielona 1 lutego 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

On behalf of Hotel Management and all the staff working at Grand Bahia Principe San Juan, we thank you for publication on Tripadvisor about your experience in our hotel.

We are very happy to acknowledge that your experience was amazing and unforgettable due to our facilities and excellent service. In Grand Bahia Principe San Juan we want our valuable costumers to enjoy memorable holidays.

We invite you to visit us once again so you can enjoy our facilities and remain at your disposition for any further assistance prior your return.

Bahia Principe Hotels & Resorts, your best hotel in Puerto Plata.

Best regards,

Annyibert Gonzalez
Grand Bahia Principe San Juan

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 grudnia 2016

W hotelu w materacach są pluskwy-większość osób jest pogryziona i nie świadoma przyczyny-mają zmiany skórny po ugryzieniach głównie na podudziach. Obsługa hotelu po pierwszej interwencji wymieniła tylko wierzchnie prześcieradło, po interwencji rezydenta zmieniono całą pościel z wyjątkiem materaca!!! Zmiany na skórze występują głównie w miejscach przylegających do materaca-podudzia, uda, plecy, ramiona i przedramiona i towarzyszy im bardzo duży świąd, który łagodzi przecieranie spirytusem salicylowym i nakładanie preparatów z aloesem. ITAKA odwleka z publikacją opinii aby hotel nie stracił na punktacji. Radzę wybrać inny hotel aby mieć przespane noce bez świądu i zmian na skórze.

  • Data pobytu: grudzień 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
16  Dziękujemy, Marek197702
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Cservicebpsj, Quality & Customer Services Department, Grand Bahia Principe San JuanOdpowiedź udzielona 17 grudnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you so much for your opinion about our hotel, we really appreciate it.

We are so happy that you have a great time in our services and facilities during your stay in our hotel and we hope to welcome you once again in Grand Bahía Príncipe San Juan.

We regret so much that we could not meet your expectations in some of our service. However, we sincerely appreciate your review as it is through communications on this nature that we can see what specific points we must focus to our attention.

Please do not hesitate to contact us whenever you are planning to come back.

Kindest regards,

Annyibert Gonzalez
Grand Bahia Principe San Juan

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 grudnia 2014 z urządzeń przenośnych

Ładny duży hotel z prywatną plażą. Dobre jedzenie, świetne drinki. Dużym plusem jest nocny club w którym korzystasz z all inclusive. Dobre restauracje a'la carte. Dobre warunki do snurkowania. Plaża strzeżona.

Data pobytu: styczeń 2014, podróż z ukochaną osobą
2  Dziękujemy, lukasz666
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Cservicebpsj, Quality & Customer Services Department, Grand Bahia Principe San JuanOdpowiedź udzielona 2 stycznia 2015

Drogi Gościu,

To jest naprawdę przyjemnością dla nas, aby dowiedzieć się, że pomoże to w zaplanowaniu pobytu w naszym ośrodku. Jesteśmy bardzo dumni, że otrzymał swoje dobre komentarze dotyczące pobytu u nas.

Mamy nadzieję, że powrót w najbliższej przyszłości w Grand Bahia Principe San Juan i skorzystać z okazji, aby wysłać bardzo ciepłe powitanie.

Bahia Principe Hotels & Resorts, najlepszym hotelu w Dominikana.

Rodzaj Regard,

Annyibert Gonzalez
Wielki Bahia Principe San Juan

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 grudnia 2013

Właśnie wróciliśmy z żoną z prawie dwutygodniowej wycieczki. Nazywanie tego miejsca rajem wcale nie jest przesadą. Obiekt wspaniały wykończony w każdym calu z nie zwykłymi ogrodami, wspaniałym i pysznym jedzeniem oraz cudowną obsługą. Szczególnie chcieliśmy podziękować Aridia za okazywaną nam pomoc oraz życzlwość, dzięki niej czuliśmy się jak w domu. Serdecznie polecamy to miejsce i za rok tam wracamy.

  • Data pobytu: listopad 2013, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Patryk B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Cservicebpsj, Quality & Customer Service department, Grand Bahia Principe San JuanOdpowiedź udzielona 21 grudnia 2013
Tłumaczenie Google

Dear guest,

On behalf of the Hotel Management, we thank you for publication on Tripadvisor about your experience at Bahia Principe San Juan.

We are very happy to acknowledge that your experience were unforgettable due to our gardens, cuisine and excellent service. In Bahia Principe San Juan we want our valuable costumers to enjoy memorable holidays.

We invite you to visit us once again so you can enjoy our services from staff, and remain at your disposition for any further assistance prior your return.

Best regards,

Johanny Arvelo
Bahia Principe San Juan

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 sierpnia 2011

Hotel polozony bardzo daleko od miasta(jesli mozna to nazwac miastem)wszystkie wycieczki ktore kupilismy w hotelu bo innej opcji nie ma ze wzgledu na polozenie hotelu byly praktycznie takie same.Polegaly na jezdzeniu z jednego sklepu z pamiatkami do drugiego.Jedynie w oceanarium bylo fajnie ale tu np.jedno zdjecie z delfinem kosztuje 15 dolarow,wszystko jest tak zrobione zeby nie zrobic dobrego zdjecia samemu tylko zeby kupic od nich.Wszyscy chca Cie oszukac na pieniadze a w hotelu w ostatni dzien pokojowka ukradla nam 45 dolarow z pokoju ktore mielismy zostawione na zaplacenie wizy powrotnej po 20 dolarow na glowe za to ze wyjezdzasz z tego kraju.Oczywiscie na dzien dobry tez placisz wize 10 dolarow na glowe.W innych pokojach tez ginely np.zlote lancoszki i gotowka.To wszystko dzialo sie w ostatnia noc.Wszytko jest strasznie drogie,poszaleli z tymi cenami.Nie polecam tego kraju,leciec tyle godzin zeby zobaczyc czysta wode sie nie oplaca.Na plazy nie ma zlotego piasku jest szary ktory wyglada jak cement.Ogolnie jestesmy strasznie zawiedzeni,bylismy 2 tyg.ale juz po pierwszym chcielismy wracac.Nie jestem czlowiekiem ktory robi szum o byle co ale zeby w hotelu obsluga kradla to juz przesada.Kiedy to zglosilismy przyszla pani z obslugi z szyderczym usmieszkiem powiedziala ze jesli jestesmy pewni ze to pokojowka to prosze to zglosic na policje ktorej nie wiadomo gdzie szukac,a do odlotu mielismy godzine.Ostrzegam

  • Data pobytu: lipiec 2011, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
14  Dziękujemy, michal50cent
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji