Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Kato Daratso
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (575)
Filtruj recenzje
576 wyniki
Oceny podróżnych
319
182
57
14
4
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
319
182
57
14
4
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 576 recenzji
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

Spędziliśmy w lipcu bardzo udany urlop w tym hotelu. Obsługa bardzo miła i pomocna, pokój codziennie sprzątany, ręczniki wymieniane co dwa dni.
Kuchnia międzynarodowa. bardzo urozmaicona i smaczna :) W przypadku całodniowej wycieczki i pobytu poza hotelem możliwość zamówienia lunch boxa na wynos (suchy prowiant, woda itp) bez dodatkowych opłat.
Hotel zadbany, ogród przepiękny, dość kameralna atmosfera. Różnorodne animacje, wiele ciekawych propozycji.
Mały minus za drinki i alkohol ponieważ w ofercie all inclusive wszystkie były serwowane z automatu (wódka, whisky, gin itp.)
Ogólnie hotel gorąco polecam!

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Karolina D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: altheavillagehotel, Διευθυντής, Althea Village Suneo ClubOdpowiedź udzielona 7 września 2019
Tłumaczenie Google

Thank you!
Althea Village hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Hotel zrobił na nas bardzo dobre wrażenie. Nie jest to wielki moloch. Jest bardzo kameralny - zbudowany w formie wioski - porozrzucanych w pięknym ogrodzie małych, 1,2 i 3 kondygnacyjnych budynków. Ta część to Althea Village. Druga zaś część to Althea Suites - 6 (?) 1-2 kondygnacyjnych budynków z własnym basenem i pięknymi dużymi pokojami (typu suite). Budynki nowe, świetnie urządzone i dobrze wyposażone. Do tego 5 basenów (3 duże i 2 brodziki dla dzieci). Niesamowicie miły i uczynny personel. Wyśmienita i urozmaicona kuchnia (world cuisine - codziennie wiele dań z różnych zakątków świata). Dodatkiem do wszystkiego były ciekawe animacje - zarówno w ciągu dnia jak i wieczorami. Hotel oceniamy na 5+

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, robinfen
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: altheavillagehotel, Διευθυντής, Althea Village Suneo ClubOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you!!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019

Doskonale rozplanowany ośrodek oddalony on głównej ulicy. Cicho, przyjemnie a jednak całkiem blisko do przystanku (z automatem z biletami!), kilku knajpek, supermarketu, wypożyczalni samochodów i biura turystycznego - dosłownie 5 minut drogi. Dojście na plażę to ok 15 minut drogi, warto spytać kogoś o skrót. Doskonałe jedzenie, przemiła obsługa, bary "self service" i z obsługą, 2 baseny. Autobusem do Hani ok. 20 minut.

Termin pobytu: czerwiec 2019
2  Dziękujemy, Bartosz A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: altheavillagehotel, Manager, Althea Village Suneo ClubOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you

Althea Village Suneo club

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 sierpnia 2019

Kazdemu kto zastanawia sie nad wyborem tego hotelu goraco go polecamy! Bylo przecudnie pod kazdym wzgledem! Cicho, pieknie, czysto, przepysznie, bajkowo! Bylismy w pokju DZX2 rewelacja! Plaza Golden Beach zauroczyla naszego syna. Bardzo blisko do Chani - autokarem za 1.2euro. Bylismy tam od 7 do 14 lipca 2019 z Tui. Jeszcze raz polecam!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
2  Dziękujemy, Joanna P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: altheavillagehotel, Manager, Althea Village Suneo ClubOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you!!

Althea Village Suneo club

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 czerwca 2019

Na prawdę bardzo dobry hotel. Mieszkaliśmy w części tylko dla osób dorosłych, pokój bardzo przestronny i ładny.
Jedzenie pyszne, duży wybór.
Codziennie animacje, można posiedzieć z drinkiem i posłuchać muzyki.
3 duże baseny, ładny ogród, blisko Chanii. Niedaleko 3 plaże, wszystkie ok.
Wróciliśmy mega zadowoleni!

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, User126886
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: altheavillagehotel, Διευθυντής, Althea Village Suneo ClubOdpowiedź udzielona 1 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Thank you!!!!
Althea Village Suneo club

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji