Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (807)
Filtruj recenzje
807 wyniki
Oceny podróżnych
579
90
56
26
56
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
579
90
56
26
56
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 807 recenzji
Zrecenzowano: 14 września 2017 z urządzeń przenośnych

Polcam wszystkim ten hotel wybor jedzenia bardzo duzy ,obsluga bardzo mila blisko do plaza .Poza tym co lubia nocne zabawy to Irish bar czynny do rana jedzenie tez jest w nocy dostepne. Ja z moja partnerka jestem strasznie zadowolony

Termin pobytu: sierpień 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Pawel D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2016

Fantastyczny hotel w ustronnym miejscu. Świetne jedzenie, czysta i przyjemna plaża a przede wszystkim fantastyczna i miła obsługa. Hotel przeznaczony dla osób dorosłych, cisza i spokój zarówno na plaży , jak i przy basenie. Animacje prowadzone nienachalnie . Pokój piękny i duży, klimatyzacja i Wifi działające bez zarzutu. jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu a przede wszystkim z opieki biura podrózy Sun Tour w Jaworznie.

Termin pobytu: lipiec 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Malwina B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LYRAGROUPHOTELS, Halkla İlişkiler Müdürü, Heaven Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear guest,

thank you very much for your kind words regarding our hotel, and for the time you took to evaluate us here.
we are pleased to hear that your holiday was a success.

we wish you all the best and hope to see you soon again,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 sierpnia 2016

Wiedziałem że to będzie udany pobyt.Hotel dla dorosłych bez krzyków i płaczu dzieci.Pokoje w dobrym stanie,dobrze wyposażone ale sprzątane pobieżnie mimo zostawianych napiwków.Łóżka niezwykle wygodne.Posiłki bardzo smaczne i urozmaicone.Napoje oryginalne,alkohole wyśmienite i także oryginały.Bar przy basenie rewelacja kelnerzy super przyjaźni.Baseny czyste ale woda raczej za zimna.Plaża zadbana ale jak dla mnie za dużo kamieni.Na pewno jeszcze tutaj wrócimy.

Wskazówka dotycząca pokoi: Kto nie lubi nocnej głośnej animacji to nie powinien mieszkać od strony hotelu Club Alibey.Muzyka do późnej nocy.
Termin pobytu: czerwiec 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Bronisław K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LYRAGROUPHOTELS, Halkla İlişkiler Müdürü, Heaven Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear guest,

thank you very much for your kind words regarding our hotel, and for the time you took to evaluate us here.
we are pleased to hear that your holiday was a success.

we wish you all the best and hope to see you soon again,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2015

Fantastyczny hotel na bardzo wysokim poziomie. Począwszy od bardzo ale to bardzo dobrego jedzenia - które codziennie jest urozmaicone - Szef kuchni bardzo się stara :-) , świetnej obsługi która dokłada wszelkich starań aby uprzyjemnić nam pobyt :-) skończywszy na animacjach które każdego dnia są inne i zawsze są to jakieś występy grup z zewnątrz.. Fajnie usiąść po obiedzie na tarasie, posłuchać muzyki na żywo (pan na pianinie gra codziennie) wypić turecką kawę i popatrzeć nad morze. Śmiało mogę powiedzieć że to jeden z najlepszych a na pewno najbardziej klimatycznych hoteli w jakich byłam. Polecam wszystkim

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam pokoje z widokiem na morze
Termin pobytu: maj 2015
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, MonikaKos
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 lipca 2015 z urządzeń przenośnych

Fajny hotel dla dorosłych. Smaczne jedzenie,czysta ładna płaza. Schludne pokoje, pomocni rezydenci. Są niedociągnięcia, bardziej usterki które o zgłoszeniu zostały natychmiast usunięte. Odległość od miasta side dość daleka 45€ taxi w obie strony, autobus odradzam( jest przesiadka i podróż zajmuje około godz , koszt w obie strony na osobę 8€ wiec przy 3 osobach to średnia kalkulacja w porównaniu do umęczenia) polecam to miejsce serdecznie, mozna wypocząć bez tłumów i wrzasków .

Termin pobytu: lipiec 2015
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Ewulek2009
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: LYRAGROUPHOTELS, Директор по продажам, Heaven Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 11 lipca 2015

Szanowna Pani Ewa

W imieniu calego Teamu Heaven Beach Resort & Spa serdecznie dziekuje za wydanie opini w Tripedwizor.Mamy nadzieje ze bedziemy mogli Pania niedlugo ponownie powitac w Heaven BEACH Hotelu.To bylby dla nas wielki zaszczyt.Zyczymy Pani wszystkiego dobrego,goraco pozdrowiam.
Team Lyra Group Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji