Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (3 995)
Filtruj recenzje
3 998 wyniki
Oceny podróżnych
2 984
455
254
152
153
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 984
455
254
152
153
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 3 998 recenzji
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Do hotelu trafiliśmy trochę przypadkiem, ale wakacje uważam za udane.
Hotel spełnia kryteria 5cio gwiazdkowego hotelu w Turcji i generalnie nie ma się czego w nim czepiać. Obiekt na bardzo rozległym terenie, z kilkoma basenami więc goście rozchodzili się po ogrodzie i nie było tłumów, ani głośnej muzyki, specjalny basen tylko dla dorosłych oraz taka też restauracja dawały możliwość odetchnięcia od dzieci jeśli komuś oczywiście przeszkadzały.
Cały hotel wybudowany dosyć dawno, ale budynek główny wyremontowany więc czysto i w miarę nowocześnie. Również dzięki temu rozmach budowania z tamtych czasów dał w efekcie duże przestronne pokoje, z garderobą (!) do której można było wejść i łazienką z wanną. Obsługa miła, sprzątanie OK (jak na tureckie możliwości).
Jedyny minus o jakim muszę niestety napisać to jedzenie. Monotonne, powtarzalne, praktycznie brak tematycznych kolacji z którymi spotykałam się w innych hotelach. Dodatkowo niestety pod koniec każdego z posiłków brakowało tych produktów które były dostępne na początku. Przekąski zaczynały się od 12.30 i trwały do 16.30 ale już o 15.00 brakowało niektórych z produktów dostępnych o 12.30. Podobnie było na śniadaniu - o 9.30 już się nie opłacało przychodzić, tylko pójść na późne śniadanie w inne miejsce które zaczynało się o 10.00. Aby jednak oddać sprawiedliwość - jedzenia na prawdę nie brakowało, arbuzy przy basenie wydawane non stop, lody też, więc głodny człowiek nie chodził. Generalnie daję więc 5 za ten pobyt

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, Moby2324
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SedaOktem, Konuk İlişkileri Müdürü, Starlight Resort HotelOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Moby2324,

As behalf of Starlight Resort Hotel, thank you very much for choosing us to spend your vacation. Detailed comments and feedback are so important for us and the hotel managements. So, we would like to say that we are glad to see your detailed and objective review on Trip Advisor.

Much more important thing is that our lovely guests have peaceful, comfortable, enjoyable times during their vacation in Starlight Resort Hotel. In that point, your comment will be transmitted to all related departments.

We are looking forward to welcoming you in the next time, until then wish you all the best and happy days.

Kindly Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019

Zarezerwowałem ten hotel dla mojej rodziny na wakacje. Widoki z pokoju są niesamowite, a hotel jest jedyny w swoim rodzaju, z pięknym wystrojem. Co najważniejsze, każdy pracownik w tym hotelu jest niesamowity. Bardzo pomocna Pani Martyna z guest relations. Pomaga we wszystkim, aby pobyt był komfortowy. Chciałbym zatrzymać się w tym hotelu ponownie i nie mogę się doczekać powrotu do Turcji, aby cieszyć się doskonałymi usługami i doświadczeniami tego hotelu.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Kacper K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Przyjechaliśmy tu na moje pierwsze wakacje za granicą mogę szczerze powiedzieć, że to były niesamowite wakacje i na pewno polecam każdemu kto planuje wakacje w Turcji! Jedzenie było genialne, pokoje duże i czyste. To był po prostu niesamowity hotel i super czas!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Zbigniewkon
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SedaOktem, Konuk İlişkileri Müdürü, Starlight Resort HotelOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019

Drogi Zbigniewie,

Chcielibyśmy podziękować za wybranie Starlight Resort Hotel na spędzenie wakacji w Turcji.

Cieszymy się, że spędziłeś z nami miło czas oraz, że byłeś zadowolony z naszych usług. Zawsze staramy się zapewnić najlepsza obsługę i pomoc naszym wspaniałym gością.

Dziękujemy za wyrażenie swojej opini. Wszystkie opinie naszych gości są dla nas ważne i cenne.

Mamy nadzieję, że wkrótce powitamy Cię ponownie!

Gorące pozdrowienia,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

To jest najlepszy hotel w jakim byliśmy w Turcji podczas 3 pobytów.Pokoj w budynku głównym,nic do zarzucenia.Piekny widok z balkonu,piękny pokój,wygodne łóżka,czysto i pachnąco.Jedzenie tak różnorodne i smaczne,że żałowaliśmy ,że to był tylko tydzień.Teren hotelu zadbany,zielony,ogromy i fajna kolejka kursująca do zjeżdżalni.Pani Martyny osobiście nie spotkaliśmy,ale dzwoniła do pokoju zapytać czy wszystko ok.czy mamy jakieś uwagi.Mily gest.Animacje najlepsze jakie widziałam,przygotowane z mega starannością,wciągające do zabawy publicznosc.Jedyne co bardzo nie spodobało mi się w hotelu to ilość plastikowych smieci jakie chcąc nie chcąc sama wytwarzała ,bo piłam wodę.....W hotelu nie ma dystrybutorów z wodą ,są natomiast lodówki wypełnione jednorazowymi, plastikowymi kubeczkami z wodą pojemności szklanki.Chcac być eko nawet nie ma ślady dolać wody w ten plastikowy pojemniczek.Do posiłków również nie ma dystrybutorów z wodą tylko duże plastików butelki stawiane na stole.Napoczeta butelka przez jednych gości,przychodzą kolejni z nową butelką i tak produkujemy tony śmieci.Zmieńcie to

Wskazówka dotycząca pokoi: Budynek główny
Termin pobytu: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Corrado_kr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SedaOktem, Konuk İlişkileri Müdürü, Starlight Resort HotelOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Drogi Corrado_kr,

Serdecznie dziękujemy za poświęcenie czasu i podzielenie się z nami uwagami na temat pobytu w Starlight Resort Hotel.

W Starlight Resort Hotel, dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić każdemu gościowi usługi najwyższej jakości, dlatego też przedstawione przez Państwa opinie są dla nas niezwykle ważne.

Jesteśmy wdzięczni, że podzielili się Państwo z nami swoimi doświadczeniami i mamy nadzieję, że w najbliższej przyszłości będziemy mieli szansę zaprezentowania usług najwyższej jakości.

Państwa komentarz zostanie przetłumaczony na jezyk turecki i przedstawiony menadżerom.

Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu był dla Państwa udany.

Do zobaczenia niedługo!

Gorące pozdrowienia,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2019

Ogromny kompleks, dużo zieleni, ładne ogrody. Fajny aquapark- super zjeżdżalnie. W razie problemów sprawna obsługa. Bardzo miłym zaskoczeniem było poznanie bardzo Pani Martyny do spraw relacji z gośćmi, która pomogła nam szybko rozwiązać pewne nieudogodnienia. Poza tym wykazała się ogromną kulturą i wiedzą. Jedzenie smaczne, jest spory wybór. Pogoda wspaniała polecam ten hotel.

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Rysiekpaw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SedaOktem, Konuk İlişkileri Müdürü, Starlight Resort HotelOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2019

Drogi Rysiekpaw,

Dziękujemy za ocenę pobytu w naszym hotelu oraz za polecenie Starlight Resort Hotel innym innym użytkownikom TripAdvisor, jesteśmy bardzo wdzięczni, że zdecydował się Pan zatrzymać w naszym hotelu.

Mamy nadzieję, że w niedalekiej przyszłości będziemy mogli gościć Pana ponownie.

Gorące pozdrowienia,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji