Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 043)
Filtruj recenzje
1 043 wyniki
Oceny podróżnych
199
316
262
129
137
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
199
316
262
129
137
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 043 recenzji
Zrecenzowano: 23 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Pokój przestronne, ale zabawne - sprzęty jak by z innej epoki, choć młody nie jestem -lampa, szafki, łazienka.
W młodości mówiło się Kanada, jak coś było super i ekstra. Widząc to, z czym zetknęliśmy się pierwszego dnia ( a i autobus ), to mam wrażenie, że Wenezuela była tą Kanadą.
Ale jutro pewnie zobaczymy dalej.

Termin pobytu: lipiec 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Amal150309
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: vprasad2017, Front Office Manager, Toronto Don Valley Hotel & SuitesOdpowiedź udzielona 27 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to share your feedback about your recent experience at the Toronto Don Valley Hotel. We’re so glad you enjoyed your stay!

Sincerely,
Vimlesh Prasad.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 22 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CarlysleB2, Front Office Manager, Toronto Don Valley Hotel & SuitesOdpowiedź udzielona 20 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CarlysleB2, Front Office Manager, Toronto Don Valley Hotel & SuitesOdpowiedź udzielona 5 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CarlysleB2, Front Office Manager, Toronto Don Valley Hotel & SuitesOdpowiedź udzielona 5 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji