Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Dla miłośników inżynierii

Wycieczka dla fanów "jak to jest zrobione". Czyli co tam za tym wodospadem jest i jak go utrzymują... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 8 czerwca 2015
Leta W
,
Warszawa, Polska
Koniecznie przed lub po rejsie statkiem do wodospadu

Twój pobyt nie będzie pełny, gdy nie odbędziesz podróży do wnętrza Niagary. Nie jest łatwo, dużo... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019
Patito_Frito
,
Grudziądz, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (10 008)
  
Recenzje (10 008)
Filtruj recenzje
10 008 wyniki
Oceny podróżnych
4 641
2 989
1 662
517
199
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
4 641
2 989
1 662
517
199
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 10 008 recenzji
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Twój pobyt nie będzie pełny, gdy nie odbędziesz podróży do wnętrza Niagary. Nie jest łatwo, dużo wody, wilgoć, mało miejsca, ciasny tunel, dużo turystów. Ale na końcu trudy zostaną wynagrodzone cudownym widokiem. Porównywalnym z tym ze statku. I nie narzekać proszę na warunki. Jak się czyta, że komuś było zimno i mokro to po co tam przyjeżdżać? Bezwględna konieczność na dopełnienie doznań z tego niezwykłego miejsca.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Patito_Frito
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 listopada 2016

Na to każdy powinien się zdecydować, niezwykłe widoki, fantastyczne przeżycie, absolutnie niezapomniane.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2016
Dziękujemy, 79Olga1979
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2016

rewelacja, możliwość podejścia do wodospadu "od tyłu", najciekawsze są tarasy z których można podziwiać Niagarę z bliska

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2015
Dziękujemy, Agnieszka R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 października 2015

jedna z ciekawszych atrakcji niagara falls, bedac w tym miejscu pozna poczyc potege i piekno wodospadu

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2015
Dziękujemy, s_adamczyk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 czerwca 2015

Byłam w maju 2015, w upalny dzień. Tu, na "tyłach" Niagary było bardzo zimno i mokro i... wcale to nie było przyjemne. Wstęp kosztował prawie 20$, a wrażenia - słabe. Nie podobało nam się. Nie było to nic specjalnego. Pooglądaj zdjęcia z tego miejsca. Jeśli cię nie przekonają do odwiedzenia, zastanów się, zanim kupisz bilety - moim zdaniem nie warto!

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2015
1  Dziękujemy, ajcyrtap
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji