Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (11 506)
Filtruj recenzje
11 506 wyniki
Oceny podróżnych
6 288
3 166
1 137
503
412
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
6 288
3 166
1 137
503
412
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 11 506 recenzji
Zrecenzowano: 19 lutego 2018

Barcelo Beach jest częścią bardzo duże go resortu Barcelo Maya. Goście mają dostęp do całego resortu. Hotel piękny, zadbany w ładnym ogrodzie. Wszędzie czyściutko. Obsługa wyśmienita. Pokoje nie pierwszej nowości ale bardzo wygodne łóżko, sprzątane codziennie.Jedzenie bardzo dobre. Ogromny wybór potraw, również dla dzieci. Dużo owoców, soki świeżo wyciskane, mnóstwo słodyczy. Część beach ma zdecydowanie najlepszą plażę (miękki biały piaseczek). Nie brakuje leżaków, plaża sprzątana bez przerwy. Bary przy plaży. Ładne baseny(jest ich tyle w całym resorcie, że nie sposób ze wszystkich skorzystać). Mały basenik w strefie tylko dla dorosłych.
Hotel warty polecenia zarówno dla par jak i rodzin z dziećmi.

Termin pobytu: sierpień 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, jaskas1981
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DirectorBeachCaribe, Gerente, Barcelo Maya BeachOdpowiedź udzielona 20 lutego 2018

Dzień dobry Katarzyna P,

Chcielibyśmy podziękować za pozytywne komentarze, które podzieliłyście się podczas niedawnej wizyty w naszym hotelu Barceló Maya Beach. Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Państwa oczekiwania.

Cieszymy się, że spędziłaś z nami swój pobyt. Dziękujemy za wybranie nas podczas odwiedzania okolicy. Czekamy na Ciebie ponownie wkrótce.

Pozdrowienia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 listopada 2017 z urządzeń przenośnych

W Barcelo Maya Beach spędziliśmy 12 dni. Jest to hotel 5-gwiazdkowy i uważamy, ze w pełni na nie zasługuje. Jesteśmy osobami wymagającymi i na pierwszym miejscu stawiamy komfort i cenimy wszelkie udogodnienia, z uwagi na fakt iż spędzamy zawsze podczas wakacji zdecydowaną większość czasu w hotelu. Nie jesteśmy jednak ludźmi, którzy czepiają się np. Pękniętej płytki :)

Hotel jest piękny, bardzo rozległy, a jego najmocniejszą stroną jest personel, który tworzy niesamowitą atmosferę! Szczególnie chcielibyśmy podziękować kilku osobom, dzięki którym te wakacje były wyjątkowe:
ludzie z BarceloLife: Omal, Marco, Laura i Larissa (spędzaliśmy z nimi każdy dzień na plaży i codziennie jeszcze bardziej nas zaskakiwali), Magic Leyvis,
ludzie z gastronomii: nasz ulubiony kelner ze Śniadania- Seyler Zunhn i Habraham Nazquez (dzięki Wam rozpoczynaliśmy każdy dzień z Uśmiechem),
Barmani: Alan Salazar i Francisco Wernandez.

Nasz pokój nie był nowy, ale zawsze było bardzo bardzo czysto! Cały obiekt był bardzo zadbany. Ilość personelu powalała! Nie trzeba rozglądać się i szukać kogoś kto przyniesie wodę lub zabierze szklankę, zanim o tym pomyślisz, oni już stoją koło ciebie :-)

Animatorzy naprawdę wykonują super pracę. Jest tyle atrakcji, że trudno się nudzić.

Plaża jest cudowna, najlepsza właśnie przy części "Beach". To bardzo mocna strona tego hotelu. Sugerując się opiniami, właśnie dla plaży wybraliśmy ten hotel. Nigdy nie było problemu z leżakami, zawsze czekało mnóstwo wolnych.

Jedzenie było bardzo dobre. Szczególnie desery, torty, placki. Każdy znalazł coś dla siebie. Dużo owoców i soki wyciskane. Jedyne do czego możemy się doczepić to fakt, iż jedzenie było czasami zimne, a przychodziliśmy na śniadanie jako pierwsi o 7 rano.

Zastrzeżeń mamy bardzo mało. Podstawowym minusem dla nas jest płatny dostęp do Wi-Fi na terenie całego resortu. Nie wyobrażaliśmy sobie biegania przez pół hotelu (a to naprawdę rozległy teren) żeby połączyć się z internetem w konkretnych godzinach. I drugi minus: w naszym budynku, w którym mieszkaliśmy zakwaterowano gości weselnych, a w ten dzień odbywały się w hotelu dwa śluby. Na korytarzu całą noc było bardzo głośno. Do 3 rano co chwilę budziły nas hałasy pod naszymi drzwiami, aż w końcu zadzwoniliśmy do recepcji i problem rozwiązano.

Termin pobytu: październik 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
2  Dziękujemy, asia_asia3
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DirectorBeachCaribe, Gerente, Barcelo Maya BeachOdpowiedź udzielona 27 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Dear Joanna K,

Thank you for choosing Barceló Maya Beach as your vacation resort and the time you have taken to share your impressions about your stay, we are glad you have enjoyed the property and Service.

I can let you know that all guest comments whether negative or positive are very important to us, as they show us the areas that we need to improve.

We will be pleased to serve you again in the future.

Best regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 października 2017

barcelo maya beach jest częścią barcelo maya grand resort, goście mogą korzystać z całego resortu. zdjęcia na tripie są z przed remontu, teraz wszystko wygląda bardzo ładnie. dla mnie hotel jest pozbawiony minusów, plaża jest fantastyczna(prywatna kilka km), jedzenie bardzo różnorodne, ciasta wykonane z dużą starannością, wyglądają apetycznie i są bardzo smaczne, w opcji all można korzystać także z wielu restauracji po wcześniejszej rezerwacji

Termin pobytu: wrzesień 2017
Dziękujemy, Magda M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DirectorBeachCaribe, Gerente, Barcelo Maya BeachOdpowiedź udzielona 9 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear Magda M,

We really appreciate your review and your comments which are very important for us, we value your preference and we want to thank you for choosing Barceló Maya Beach as you vacation Hotel.

We hope to have the opportunity to receive you once again; it will be our pleasure to serve you.

Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 października 2016 z urządzeń przenośnych

Byliśmy w tym hotelu z grupą przyjaciół hotel bardzo dobry czysty baseny fajne z ciepła woda posiłki smaczne czysto plaża wspaniała ogólnie polecam ten hotel napewno kiedyś wrócimy blisko Cenoty dla osób nurkujących idealna lokalizacja

Termin pobytu: październik 2016
4  Dziękujemy, Wacol
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DirectorBeachCaribe, Sub Director Beach, Barcelo Maya BeachOdpowiedź udzielona 28 stycznia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Mr Wacol

Thank you for your kind comments, it will be a great pleasure to have you back on your next holidays.

Sincerely

Erika García Argueta
Sub Director Beach| Assistant Director Beach
Barceló Maya Grand Resort
beach.subdirector@barcelomaya.com
T+52 984 875 15 00 | Ext. 1521

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 października 2016

Z jednym wyjątkiem: moją kartę kredytową przez pomyłkę obciążono kwotą ok 1000USD wyższą niż należna za pobyt. Po zauważeniu tego błędu i zgłoszeniu go do recepcji sprawdzono i potwierdzono błędną kwotę obciążenia. Powiedziano mi, że błędnie pobrana różnica zostanie zwrócona na kartę. Zwrot trwał... miesiąc...
Poza tym hotel rewelacyjny. Piękna plaża - najlepsza w całym kompleksie. Dobre jedzenie, szeroki wybór alkoholi, program animacyjny nie powalał na kolana.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje Premium Club warte swej ceny
Termin pobytu: wrzesień 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, MarekB670
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DirectorBeachCaribe, Sub Director Beach, Barcelo Maya BeachOdpowiedź udzielona 9 stycznia 2017
Tłumaczenie Google

Estimado Sr Marek B

Agradecemos su opinion y sobre todo, que se haya arreglado el inconveniente de su tarjeta de crédito.

Esperamos que regrese muy pronto

Sinceramente

Erika García Argueta
Sub Director Beach| Assistant Director Beach
Barceló Maya Grand Resort
beach.subdirector@barcelomaya.com
T+52 984 875 15 00 | Ext: 1521

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji