Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Terrific view, great craft beer choices!”
12 Onzas Tap Room — recenzja

12 Onzas Tap Room
Nr 126 wśród 443 Restauracje (San Jose del Cabo)
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 6 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: styczeń 2019
    • Wartość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: antoniooB4458AE, Gerente, 12 Onzas Tap RoomOdpowiedź udzielona 14 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (38)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

6 z 10 wśród 38 recenzji

Zrecenzowano 30 października 2018
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: październik 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Antonio O, Gerente, 12 Onzas Tap RoomOdpowiedź udzielona 1 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 października 2018 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: październik 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Antonio O, Gerente, 12 Onzas Tap RoomOdpowiedź udzielona 4 października 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: lipiec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Antonio O, Gerente, 12 Onzas Tap RoomOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 lipca 2018 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: lipiec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Antonio O, Gerente, 12 Onzas Tap RoomOdpowiedź udzielona 26 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

12 Onzas Tap Room — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

San Jose del Cabo, Los Cabos
San Jose del Cabo, Los Cabos
 
San Jose del Cabo, Los Cabos
San Jose del Cabo, Los Cabos
 
San Jose del Cabo, Los Cabos
San Jose del Cabo, Los Cabos
 

Byłeś(-aś) w 12 Onzas Tap Room? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem