Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (12 082)
Filtruj recenzje
12 082 wyniki
Oceny podróżnych
3 834
4 293
2 032
993
930
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
3 834
4 293
2 032
993
930
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 12 082 recenzji
Zrecenzowano: 30 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel jako obiekt bardzo fajny, ciekawe restauracje tematyczne moim zdaniem bardzo dobre, dobrze wyposażona siłownia, spa, dobra jakość jedzenia i trunków, ciekawi ludzie, wszystko co potrzebne jest na miejscu, baseny czyste i zadbane, ciekawie zagospodarowany ogród, klub dla dzieci, blisko Playa del Carmen. Minusy to pokoje trochę słabe i zmęczone, sprzątane czyste ale lata świetności maja za sobą, łazienki podobnie, plaża beznadziejna brak możliwości kapania się bynajmniej na przełomie września i października, jeśli chodzi o sporty wodne to zdecydowanie wyższe ceny niż w Cancun, brak konkurencji robi swoje. Ogólnie polecam hotel.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Dziękujemy, 117christophl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JOSE V, Gerente, BlueBay Grand EsmeraldaOdpowiedź udzielona 1 kwietnia 2019

Drogi 117christophl:

W imieniu całego personelu BlueBay Grand Esmeralda pragnę podziękować za wspaniałe komentarze i preferencje.
Dołożymy wszelkich starań, aby podzielić się Twoimi pięknymi komentarzami z całym naszym personelem i będzie to dla nas przywilej ponownie służyć w najbliższej przyszłości.
Jeśli potrzebujesz pomocy w przyszłych rezerwacjach, skontaktuj się z nami w każdej chwili.

Do zobaczenia wkrótce

Pozdrawiam,

Jose Vargas

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 marca 2019

Byłem drugi raz w tym Hotelu, poprzednio 2016r . Uważam że Hotel trochę się pogorszył, pokoje dwa razy zmienialiśmy i zawsze było coś nie tak (pleśń na ścianach). Ale na wakacje nie jedzie się żeby siedzieć w pokoju. Ale nie o tym chciałem pisać.
Najgorszą rzeczą była kolacja 24.12.2018, totalna porażka, trzeba było stać 1,5 godziny (90 minut) w kolejce do jedzenia. Kierownictwo Hotelu zapisywało Gości na godziny i o 6 pm był koszmar wszyscy przyszli na kolację. Zamiast zjeść posiłek z rodziną staliśmy w kolejce po jedzenie. To było słabe, bardzo żałosne.
Pozdrawiam Managera.
Dodając na koniec Jedzenie podczas tego pobytu nie było złe , ale w 2016 było lepsze, większy wybór i jajka po Benedyktyńsku były cieplejsze.

Termin pobytu: grudzień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Leszek W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JOSE V, Gerente, BlueBay Grand EsmeraldaOdpowiedź udzielona 28 marca 2019

Drogi Leszek W:

W imieniu zespołu zarządzającego i naszego personelu w Bluebay Grand Esmeralda doceniam czas, aby napisać o swoich ostatnich doświadczeniach

Doceniam twoją opinię dotyczącą aspektów, które nie sprawiły, że pobyt był tak przyjemny, jak mógł być, przepraszam, jeśli nie spełnimy Twoich oczekiwań, bądź pewien, że naszym priorytetem jest twoja satysfakcja i wygoda i na pewno zaczniemy podejmować kroki w celu poprawy i ulepsz te obszary, o których wspomniałeś.

W przyszłości mamy nadzieję, że uda nam się gościć Cię na pobyt, który naprawdę przekracza Twoje oczekiwania.

Z poważaniem.

Szczerze:

Jose Vargas

Kierownik działu pokoi.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 marca 2019

Hotel nie do końca jest do polecenia na 5*****. pokoje duże i czyste. jedzenie bardzo dobre. Minusem jest remont basenu o którym biura nie informują, tym bardziej że plaża jest bardzo mała i w wodzie jest dużo glonów. Na zdjęciach widać karaibskie plaże a przy hotelu. Totalna porażka bardzo dużo glonów i na dodatek nie sprzątają. W porównaniu do Kuby czy Dominikany to katastrofa.

Termin pobytu: listopad 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Adam p
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JOSE V, Gerente, BlueBay Grand EsmeraldaOdpowiedź udzielona 11 marca 2019

Drogi Adam P:

W imieniu zespołu zarządzającego i naszych pracowników w Bluebay Grand Esmeralda, doceniam czas, aby napisać o swoich ostatnich doświadczeniach

Doceniam twoją opinię na temat aspektów, które nie sprawiły, że twój pobyt był tak przyjemny jak to możliwe, przepraszam, jeśli nie spełnimy twoich oczekiwań, bądź pewien, że naszym priorytetem jest twoja satysfakcja i komfort, a my na pewno zaczniemy podejmować kroki, aby poprawić i poprawić w dziedzinach, o których wspomniałeś.

W przyszłości mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję gościć Państwa w czasie pobytu, który naprawdę przekracza wasze oczekiwania.

Z poważaniem.

Szczerze mówiąc:

Jose Vargas

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 stycznia 2019

Dzika natura zwierzęta na wyciągniecie ręki cisza i spokój to cechy które charakteryzują ośrodek blue Bay grand Esmeralda. miejsce godne polecenia. Wyżywienie bardzo dobre bardzo duży wybór i na kolacje codziennie coś inny temat. Restauracje ala carte godne polecenia. Dwa baseny jeden przy plaży trochę głośniejszy i spokojny wewnątrz kompleksu. Wifi trochę słabe. ale ogólnie polecam. Plaża nie zachwyca, trochę glonów i brak turkusowej wody ale to jest problem całego wybrzeża.

Termin pobytu: listopad 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, LukaszM84
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JOSE V, Gerente, BlueBay Grand EsmeraldaOdpowiedź udzielona 31 stycznia 2019

Drogi LukaszM84:

W imieniu wszystkich pracowników BlueBay Grand Esmeralda pragnę podziękować za wasze wspaniałe komentarze i preferencje.
Zadbamy o to, aby podzielić się z Tobą pięknymi komentarzami ze wszystkimi naszymi pracownikami i będzie to zaszczyt służyć Ci ponownie w najbliższej przyszłości.
Jeśli potrzebujesz pomocy w swoich przyszłych rezerwacjach, prosimy o kontakt z nami w każdej chwili.

Do zobaczenia wkrótce,

Z poważaniem,

Jose Vargas

Kierownik Działu Pokoju

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 grudnia 2018

Hotel gony polecenia. pokoje duże i czyste. jedzenie bardzo dobre (każdy mógł znaleźć coś dla siebie). zero nudy... każdy dzień przy basenie obfitował w moc atrakcji do których zachęcali cudowni animatorzy i animatorki (najlepszy wodny aerobik...prowadzenie PehPeh - szczerze polecam :) ćwiczysz ciało i buzię bo boli od śmiania )
Wieczorami załoga organizuje przedstawienia i jest to bardzo fajne zakończenie dnia.
Teren ogromny można spacerować, a dla bardziej leniwych jeżdża meleksy co kilka minut.
Ogólnie w hotelu jest taki klimat że chce się tam wracać.

Termin pobytu: styczeń 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, magda_madzik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JOSE V, Gerente, BlueBay Grand EsmeraldaOdpowiedź udzielona 3 stycznia 2019

Drogi magda:madzik:

W imieniu całego personelu BlueBay Grand Esmeralda pragnę podziękować za wspaniałe komentarze i preferencje.
Zadbamy o to, aby podzielić się z Tobą swoimi pięknymi komentarzami ze wszystkimi naszymi pracownikami i będzie to zaszczyt służyć Ci ponownie w najbliższej przyszłości.
Jeśli potrzebujesz pomocy w swoich przyszłych rezerwacjach, prosimy o kontakt z nami w każdej chwili.

Do zobaczenia wkrótce,

Z poważaniem,

Jose Vargas

Kierownik Działu Pokoju

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji