Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Private Beach Condo”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 5 dodatkowych witryn!
Porto Playa Condo Hotel & Beachclub
Miejsce nr 15 wśród 214 hoteli w Playa del Carmenie
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 22 sierpnia 2012
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Great 2 bedroom unit 205
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: sierpniu 2012, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Andrea Serenity M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Condohotels, Managing Partner, Porto Playa Condo Hotel & BeachclubOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (648)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

391 z 395 wśród 648 recenzji

Zrecenzowano 15 sierpnia 2012
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: This is a nice place but do your research and try and book a specific room. If you book on a third...
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: sierpniu 2012, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
4  Dziękujemy, majpreal
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Condohotels, Managing Partner, Porto Playa Condo Hotel & BeachclubOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 sierpnia 2012
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: No elevators but bell boy brings up luggage. Very safe area.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: sierpniu 2012, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, acortezle
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Condohotels, Managing Partner, Porto Playa Condo Hotel & BeachclubOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 sierpnia 2012 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: sierpniu 2012
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Lienese
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Condohotels, Managing Partner, Porto Playa Condo Hotel & BeachclubOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 czerwca 2012
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Don't choose #202
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: czerwcu 2012, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
4  Dziękujemy, Kattnyp2930
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 22 czerwca 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Playa del Carmen)
w odległości 0,2 km
El Taj Oceanfront & Beachside Condos Hotel
El Taj Oceanfront & Beachside Co...
Nr 41 z 214 w lokalizacji Playa del Carmen
Liczba recenzji: 1 404
w odległości 0,8 km
Mahekal Beach Resort
Mahekal Beach Resort
Nr 30 z 214 w lokalizacji Playa del Carmen
Liczba recenzji: 2 881
w odległości 0,5 km
The Palm at Playa
The Palm at Playa
Nr 23 z 214 w lokalizacji Playa del Carmen
Liczba recenzji: 1 633
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 0,1 km
Maya Villa Condo Hotel & Beach Club
Maya Villa Condo Hotel & Beach C...
Nr 58 z 214 w lokalizacji Playa del Carmen
Liczba recenzji: 468
w odległości 7,8 km
Fairmont Mayakoba
Fairmont Mayakoba
Nr 10 z 214 w lokalizacji Playa del Carmen
Liczba recenzji: 4 275
w odległości 0,5 km
The Carmen Hotel
The Carmen Hotel
Nr 6 z 214 w lokalizacji Playa del Carmen
Liczba recenzji: 497
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Porto Playa Condo Hotel & Beachclub? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Porto Playa Condo Hotel & Beachclub — dodatkowe informacje

Adres: 1a. Avenida Norte, Mza. 26 #23, Calle 16, Col. Centro, Playa del Carmen 77710, Meksyk
Numer telefonu:
Lokalizacja: Meksyk > Jukatan > Quintana Roo > Riviera Maya > Playa del Carmen
Udogodnienia:
Plaża Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Wnęka kuchenna Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Obsługa pokojowa Spa Apartamenty Basen
Styl hotelu:
Nr7 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Playa del Carmen
Nr9 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Playa del Carmen
Nr11 wśród hoteli spa w miejscowości Playa del Carmen
Nr13 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Playa del Carmen
Nr14 wśród hoteli na plaży w miejscowości Playa del Carmen
Zakres cen: 683 zł–1 467 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — Porto Playa Condo Hotel & Beachclub 4*
Liczba pokoi: 21
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com, Booking.com, 5viajes2012 S.L. i TripOnline SA, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Porto Playa Condo Hotel & Beachclub. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Porto Playa Condo Hotel And Beachclub

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem