Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Doskonałe !!!”
Harry's Grill — recenzja

Harry's Grill
Zarezerwuj stolik
2
pon., 17.06
20:00
Nr 3 wśród 1 593 Restauracje (Playa del Carmen)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 42 USD - 57 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 1 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Najlepsze steki ! Obsługa niesamowita! Porcje ogromne! Absolutnie restauracja godna polecenia!!
Jonathan i Fransel dziękujemy za fachową obsługę!!!

Termin wizyty: styczeń 2019
Dziękujemy, IWONA W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Grupo A, Gerente, Harry's GrillOdpowiedź udzielona 2 stycznia 2019

Bardzo dziękuję za pisanie!

Z przyjemnością znów będę ci służył

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 828)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 1 829 recenzji

Zrecenzowano 29 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Godna polecenia restauracja ze stekami. Bardzo dobra jakość mięsa i wybór win meksykanskich. Kelnerzy Ricardo i Edwardo pomocni i uprzejmi. Polecam!!!!

Termin wizyty: listopad 2018
Dziękujemy, katulska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 listopada 2016 z urządzeń przenośnych

Ponowna wizyta w tym miejscu .
W bardziej wymagającym towarzystwie. Potwierdziła moją wcześniejszą doskonałą ocenę .Smaku i Elegancji a także obsługi .

Termin wizyty: listopad 2016
Dziękujemy, paduszka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Grupo A, Director de Relaciones con Clientes, Harry's GrillOdpowiedź udzielona 24 listopada 2016
Tłumaczenie Google

Good morning paduszka,

Thank you for choosing us and for sharing your delightful review! We are always striving to provide a complete dining experience and from your praises, we are moving in the right direction. We will be sure to pass your comments along to our entire team. We look forward to serving you again!

Cheers!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 września 2016 z urządzeń przenośnych

Wow. Ekscytujące doświadczenie pełne elegancji i smaku. Świeże owoce morza, prezentowane przez obsługę bezpośrednio przy stoliku, co ułatwia wybór. Bogata lista steków, w tym wołowina wagyu. Świetna obsługa i wyborne drinki Polecam wódkę z martini i liczi, a dla odważnych z ogórkiem - świeży orzeźwiający i lekko kwaskowy drink.

Termin wizyty: wrzesień 2016
Dziękujemy, paduszka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Grupo A, Director de Relaciones con Clientes, Harry's GrillOdpowiedź udzielona 28 września 2016

Dzień dobry,

Dziękujemy za wybranie nas i dzielenia się swoimi doświadczeniami z nami. Cieszyliśmy się, że twoi enjoyments nasze napoje, jedzenie i obsługa oferowana przez naszych pracowników, definitavemte przekazać swoje dobre komentarze. Mamy nadzieję, że do zobaczenia wkrótce i chętnie pomożemy.

pozdrowienia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 12 kwietnia 2019

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Grupo A, Gerente, Harry's GrillOdpowiedź udzielona 5 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Harry's Grill — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Playa del Carmen, Riviera Maya
 
Playa del Carmen, Riviera Maya
 
Playa del Carmen, Riviera Maya
Playa del Carmen, Riviera Maya
 

Byłeś(-aś) w Harry's Grill? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem