Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dans l'ensemble très bien, mais pas en période de spring break”
Gran Caribe Resort — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 7 dodatkowych witryn!
Gran Caribe Resort
Miejsce nr 33 wśród 176 hoteli w Cancúnie
Zrecenzowano 18 marca 2007
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: marcu 2007, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Recepcja
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
    • Serwis biznesowy (np. dostęp do Internetu)
2  Dziękujemy, Slimlim
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Matias K, Director General, Gran Caribe ResortOdpowiedź udzielona 22 lipca 2015
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (8 536)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
  • Więcej języków

8 532 z 8 536 wśród 8 536 recenzji

Zrecenzowano 3 marca 2007
Tłumaczenie Google

Data pobytu: marcu 2007
7  Dziękujemy, Lectora
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Matias K, Director General, Gran Caribe ResortOdpowiedź udzielona 27 lipca 2015
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 czerwca 2006
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: maju 2006
    • Wartość
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
16  Dziękujemy, monstazzz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Matias K, Director General, Gran Caribe ResortOdpowiedź udzielona 27 lipca 2015
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Członek witryny TripAdvisor
Oka, Québec
17
Zrecenzowano 14 maja 2006
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: kwietniu 2006
    • Wartość
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
7  Dziękujemy, Członek witryny TripAdvisor
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Matias K, Director General, Gran Caribe ResortOdpowiedź udzielona 27 lipca 2015
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 marca 2005
Tłumaczenie Google

6  Dziękujemy, JackLeb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Matias K, Director General, Gran Caribe ResortOdpowiedź udzielona 21 lipca 2015
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Cancún)
w odległości 2 km
Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun
w odległości 0,3 km
Grand Park Royal Cancun Caribe
Grand Park Royal Cancun Caribe
Nr 41 z 176 w lokalizacji Cancún
Liczba recenzji: 7 034
w odległości 2,8 km
The Royal Sands Resort & Spa All Inclusive
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 1,7 km
Presidente InterContinental Cancun Resort
w odległości 4,2 km
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Nr 14 z 176 w lokalizacji Cancún
Liczba recenzji: 4 155
w odległości 4,5 km
Paradisus Cancun
Paradisus Cancun
Nr 24 z 176 w lokalizacji Cancún
Liczba recenzji: 9 910
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Gran Caribe Resort? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Gran Caribe Resort — dodatkowe informacje

Adres: Blvd. Kukulkan, Km 11.5 | Zona Hotelera, Cancún 77509, Meksyk
Lokalizacja: Meksyk > Jukatan > Quintana Roo > Cancún
Udogodnienia:
Bar/salon Plaża Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Restauracja Obsługa pokojowa Spa Apartamenty Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr21 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Cancún
Nr27 wśród hoteli spa w miejscowości Cancún
Nr28 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Cancún
Nr29 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Cancún
Nr29 wśród najlepszych hoteli wypoczynkowych w miejscowości Cancún
Nr31 wśród hoteli na plaży w miejscowości Cancún
Zakres cen: 774 zł–1 596 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — Gran Caribe Resort 4*
Liczba pokoi: 470
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com, Booking.com, Ctrip TA, Agoda i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Gran Caribe Resort. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Gran Caribe Real Cancun
Caribe Real Resort Spa
Gran Caribe Cancun
Gran Caribe Real Resort & Spa
Cancun Gran Caribe Real Resort
Gran Caribe Real Hotel

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem