Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (9 345)
Filtruj recenzje
9 345 wyniki
Oceny podróżnych
4 894
2 598
907
490
456
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
4 894
2 598
907
490
456
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 9 345 recenzji
Zrecenzowano: 26 lipca 2017

W hotelu spędziliśmy tydzień. Po pokojach czuć że pamiętają poprzednią epokę ale jakość obsługi nadrabia średni wygląd pokoi. Sprzątanie codziennie i bardzo dokładnie. Ze względu na klimat wilgotność w pokojach jest wysoka co skutkuje tym że meble śmierdzą stęchlizną. Klimatyzacja działała idealnie. Jedyną restauracją, którą na prawdę można polecić jest Albatros - poza standardowym bufetem, codziennie na kolacje coś innego, natomiast włoska Pescatore to porażka, szef kuchni zdecydowanie nie ma pojęcia o włoskim jedzeniu. Kelnerzy wszędzie bardzo mili. Dużym plusem jest to że restauracje są otwarte od 7 do 23, a dodatkowo jest mały całodobowy bufet, więc nie ważne jak wcześnie wyjeżdżamy na wycieczki zawsze zdążymy coś zjeść. Przy plaży kelnerzy dbają o to żeby nie zabrakło ci drinków, niestety ilość alkoholu w nich jest tak niewielka że nie ważne ile byśmy pili nie udał nam się odczuć skutków działania alkoholu. Plaża przy hotelu ładna i sprzątana codziennie.

  • Data pobytu: lipiec 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Maciek M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Matias K, General Manager, Panama Jack Resorts CancunOdpowiedź udzielona 27 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Maciek M,

Thank you for being our guest, and for sharing your comments with us.

We are very grateful to read that your stay was a great experience overall. Thank you for your generous feedback in which you are letting us know that you enjoyed the food in Albatros restaurant together with a great service provided to you at all times. Also, many thanks for recognizing the effort of our staff to maintain the property and rooms impeccably clean at all times.

I offer you my sincerest apologies for not exceeding your expectations fully, like in case of the food in Il Pescatore, drinks quality and humidity in your room. All of your comments have been directed to responsable departments, for their review and prompt action.

We hope to get the chance of welcoming you again in the near future so we can provide you with a 5 star vacation that you deserve.

Best regards,

Matias K.,
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 stycznia 2016

Dobra lokalizacja, czysty hotel, mila obsluga. Dobre restauracje - szczegolnie wloska i meksykanska. Bardzo dobry transport na terenie Zona hotelara - za 1 USD mozna dojechac wszedzie, kierowcy zatrzymuja sie pod samym hotelem mimo braku przystanku w tym miejscu.

Wskazówka dotycząca pokojów: W pokojach z widokiem na ocean jest ciszej, od strony ulicy i zatoki slychac wentylatory.
  • Data pobytu: listopad 2015, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Rene98765
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Matias K, Gerente, Panama Jack Resorts CancunOdpowiedź udzielona 7 stycznia 2016
Tłumaczenie Google

Dear Fazzole
It was a pleasure to welcome you at Gran Caribe Resort Cancun and we appreciate you sharing your fantastic vacation experience with us.

We are very happy to know you very much enjoyed your overall stay and we are very much looking forward to hosting you again in the near future for another restful vacation.

Sincerely,
Matias Klein

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 listopada 2015

w hotelu bylismy na przelomie listpad-grudzien 2014 . Hotel rewelacyjny, pokoje duze przestronne, lazienka rowniez, mielisymy pokoj na 4 pietrze z widokiem na morze. restauracja wysmienita, obsluga bardzo mila, bardzo szybko obslugiwali, jedzenie rowniez dobre, plaza przy hotelu, lezaki oraz lozka na plazy, atrakcje przy basenie codziennie, oddzileny basen dla dzieci, klub zabw dla najmlodszych, codizennie o 16 przedstawienia dla dzieci....czywiscie mozna wykupic wycieczki, mu skorzystalsmy

Wskazówka dotycząca pokojów: najlepiej hotel na 3,4 pietrez z widokiem na morze, pokoje na najwyzszym pietrez sa drozsze ale sa obok klimatyzatory wiec nie polecam.
  • Data pobytu: grudzień 2014, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, haniast
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Matias K, Gerente, Panama Jack Resorts CancunOdpowiedź udzielona 20 listopada 2015
Tłumaczenie Google

Estimada Aniast
Fue un placer hospedarle en el Hotel Gran Caribe Resort Cancún agradecemos que se haya tomado el tiempo para compartir su maravillosa experiencia con nosotros.
Nos encanta saber que disfruto al máximo de su estancia.
Muchas gracias por sus comentarios y esperamos poder mimarlos otra vez durante sus próximas vacaciones.
Nos vemos pronto!!
Matias Klein

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 października 2013

Spędziłam w Gran Caribe Real niecały tydzień w marcu 2013 roku i były to najlepsze wakacje w moim życiu! Hotel i plaża rewelacyjne, dodatkowo pyszne jedzenie i bardzo miła obsługa. Polecam także masaż przy hotelowym basenie oraz wyjazdy do miasta na imprezy, na które można zapisać się w hotelu - za 50$ zawożą busem pod klub i z niego odbierają, więc nocne wyjście jest całkowicie bezpieczne.

  • Data pobytu: marzec 2013, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, martam1991
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Matias K, Manager, Panama Jack Resorts CancunOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2015
Tłumaczenie Google

Thank you very much for taking the time to share your experiences with us. It is very gratifying to read how much we exceed you expectations
I look forward to welcoming you in another paradisiacal getaway and create many more memorable experiences!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 stycznia 2013

Parę dni temu wróciliśmy z Gran Caribe hotel wspaniały.Spędziliśmy cały tydzień od 10-17 stycznia 2013 roku.Mieliśmy super wakacje.Personel znakomity, bardzo czysty hotel,Na basenie pełno zabaw i rozrywek.Świetnie zabawiał turystów hotelowy personel a zwłaszcza Mr. Gama.Najlepsze jedzenie było przy basenie w restauracji Gaviotas,Super kelnerzy obsługiwali Ciebie b,szybko i sprawnie.Podziękowania dla Pablo,Adrian,Abel,Moo i wielu innych.Napewno tu wrócimy

  • Data pobytu: styczeń 2013, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Ryszard D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Matias K, Manager, Panama Jack Resorts CancunOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2015
Tłumaczenie Google

Thank you very much for taking the time to share your experiences with us. It is very gratifying to read how much we exceed you expectations
I look forward to welcoming you in another paradisiacal getaway and create many more memorable experiences!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji