Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ciepłe morze, plaża i Majowie.”
Gran Caribe Resort — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 8 dodatkowych witryn!
Gran Caribe Resort
Miejsce nr 32 wśród 176 hoteli w Cancúnie
Zrecenzowano 6 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel bardzo dobry. Jedzenie różnorodne i jest wszędzie non-stop, więc swoich codziennych zajęć nie trzeba dopasować do posiłków. Obsługa bardzo serdeczna. Kelnerzy i barmani cały czas pytają czego ci brakuje. Tak naprawdę w restauracji i barze nie trzeba było o nic prosić, bo to oni dopytywali, czy czegoś chcesz :) Naprawdę w obsłudze mają na mojej liście pierwsze miejsce! Ekipa animatorów: Pan Fabio i spółka bardzo miła i wesoła. Zajęcia cały od rana przy basenie siatkówka na plaży (mimo kontuzji kolana nie sposób było z nimi nie zagrać:) Jednym słowem dla każdego coś się znajdzie. Okolica jak to Karaiby. Piasek jak nad Bałtykiem (jasny, czysty) ciepłego, lazurowego morza do Bałtyku już się nie da porównać ;) W dalszej okolicy różne atrakcje np delfinaria (młodsza córka była zachwycona), aquaparki etc. Można zamawiać to w hotelu - zawiozą i przywiozą. W bliskiej okolicy można wynająć auto i pojechać na liczne stanowiska archeologiczne epoki prekolumbijskiej (Majowie). Poza hotelem (np przy zamawianiu auta) trzeba barć pod uwagę mentalność południową tzn np. jeśli na spotkanie umawiasz się na 9.00 to jeśli przyjadą o 9.59 to jeszcze nie jest spóźnienie -;)

Data pobytu: sierpniu 2017, podróż z rodziną
Dziękujemy, Marcin G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Matias K, General Manager, Gran Caribe ResortOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Marcin G,

Thank you for your review, it fills us with joy to know that we were able to provide you with an amazing vacation.

Your comments are very motivating and are assuring us that we are on the right path to provide our guest with an unique service. We are grateful for your appraisal of the restaurants, food quality, entertainment and service provided by our staff.

Thank you for your preference, will be a pleasure to welcome you back soon.

Best regards,

Matias K.,
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (8 475)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
  • Więcej języków

1 z 5 wśród 8 475 recenzji

Zrecenzowano 26 lipca 2017

W hotelu spędziliśmy tydzień. Po pokojach czuć że pamiętają poprzednią epokę ale jakość obsługi nadrabia średni wygląd pokoi. Sprzątanie codziennie i bardzo dokładnie. Ze względu na klimat wilgotność w pokojach jest wysoka co skutkuje tym że meble śmierdzą stęchlizną. Klimatyzacja działała idealnie. Jedyną restauracją, którą na prawdę można polecić jest Albatros - poza standardowym bufetem, codziennie na kolacje coś innego, natomiast włoska Pescatore to porażka, szef kuchni zdecydowanie nie ma pojęcia o włoskim jedzeniu. Kelnerzy wszędzie bardzo mili. Dużym plusem jest to że restauracje są otwarte od 7 do 23, a dodatkowo jest mały całodobowy bufet, więc nie ważne jak wcześnie wyjeżdżamy na wycieczki zawsze zdążymy coś zjeść. Przy plaży kelnerzy dbają o to żeby nie zabrakło ci drinków, niestety ilość alkoholu w nich jest tak niewielka że nie ważne ile byśmy pili nie udał nam się odczuć skutków działania alkoholu. Plaża przy hotelu ładna i sprzątana codziennie.

  • Data pobytu: lipcu 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Maciek M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Matias K, General Manager, Gran Caribe ResortOdpowiedź udzielona 27 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Maciek M,

Thank you for being our guest, and for sharing your comments with us.

We are very grateful to read that your stay was a great experience overall. Thank you for your generous feedback in which you are letting us know that you enjoyed the food in Albatros restaurant together with a great service provided to you at all times. Also, many thanks for recognizing the effort of our staff to maintain the property and rooms impeccably clean at all times.

I offer you my sincerest apologies for not exceeding your expectations fully, like in case of the food in Il Pescatore, drinks quality and humidity in your room. All of your comments have been directed to responsable departments, for their review and prompt action.

We hope to get the chance of welcoming you again in the near future so we can provide you with a 5 star vacation that you deserve.

Best regards,

Matias K.,
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 stycznia 2016

Dobra lokalizacja, czysty hotel, mila obsluga. Dobre restauracje - szczegolnie wloska i meksykanska. Bardzo dobry transport na terenie Zona hotelara - za 1 USD mozna dojechac wszedzie, kierowcy zatrzymuja sie pod samym hotelem mimo braku przystanku w tym miejscu.

Wskazówka dotycząca pokojów: W pokojach z widokiem na ocean jest ciszej, od strony ulicy i zatoki slychac wentylatory.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: listopadzie 2015, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Rene98765
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Matias K, Gerente, Gran Caribe ResortOdpowiedź udzielona 7 stycznia 2016
Tłumaczenie Google

Dear Fazzole
It was a pleasure to welcome you at Gran Caribe Resort Cancun and we appreciate you sharing your fantastic vacation experience with us.

We are very happy to know you very much enjoyed your overall stay and we are very much looking forward to hosting you again in the near future for another restful vacation.

Sincerely,
Matias Klein

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 listopada 2015

w hotelu bylismy na przelomie listpad-grudzien 2014 . Hotel rewelacyjny, pokoje duze przestronne, lazienka rowniez, mielisymy pokoj na 4 pietrze z widokiem na morze. restauracja wysmienita, obsluga bardzo mila, bardzo szybko obslugiwali, jedzenie rowniez dobre, plaza przy hotelu, lezaki oraz lozka na plazy, atrakcje przy basenie codziennie, oddzileny basen dla dzieci, klub zabw dla najmlodszych, codizennie o 16 przedstawienia dla dzieci....czywiscie mozna wykupic wycieczki, mu skorzystalsmy

Wskazówka dotycząca pokojów: najlepiej hotel na 3,4 pietrez z widokiem na morze, pokoje na najwyzszym pietrez sa drozsze ale sa o...
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: grudniu 2014, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, haniast
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Matias K, Gerente, Gran Caribe ResortOdpowiedź udzielona 20 listopada 2015
Tłumaczenie Google

Estimada Aniast
Fue un placer hospedarle en el Hotel Gran Caribe Resort Cancún agradecemos que se haya tomado el tiempo para compartir su maravillosa experiencia con nosotros.
Nos encanta saber que disfruto al máximo de su estancia.
Muchas gracias por sus comentarios y esperamos poder mimarlos otra vez durante sus próximas vacaciones.
Nos vemos pronto!!
Matias Klein

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 października 2013

Spędziłam w Gran Caribe Real niecały tydzień w marcu 2013 roku i były to najlepsze wakacje w moim życiu! Hotel i plaża rewelacyjne, dodatkowo pyszne jedzenie i bardzo miła obsługa. Polecam także masaż przy hotelowym basenie oraz wyjazdy do miasta na imprezy, na które można zapisać się w hotelu - za 50$ zawożą busem pod klub i z niego odbierają, więc nocne wyjście jest całkowicie bezpieczne.

  • Data pobytu: marcu 2013, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, martam1991
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Matias K, Manager, Gran Caribe ResortOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2015
Tłumaczenie Google

Thank you very much for taking the time to share your experiences with us. It is very gratifying to read how much we exceed you expectations
I look forward to welcoming you in another paradisiacal getaway and create many more memorable experiences!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Cancún)
w odległości 1,4 km
The Westin Lagunamar Ocean Resort Villas & Spa, Cancun
w odległości 2 km
Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun
w odległości 0,3 km
Grand Park Royal Cancun Caribe
Grand Park Royal Cancun Caribe
Nr 41 z 176 w lokalizacji Cancún
Liczba recenzji: 6 946
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 4,2 km
Marriott Cancun Resort
Marriott Cancun Resort
Nr 14 z 176 w lokalizacji Cancún
Liczba recenzji: 4 099
w odległości 2,8 km
The Royal Sands Resort & Spa All Inclusive
w odległości 1,7 km
Presidente InterContinental Cancun Resort
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Gran Caribe Resort? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Gran Caribe Resort — dodatkowe informacje

Adres: Blvd. Kukulkan, Km 11.5 | Zona Hotelera, Cancún 77509, Meksyk
Lokalizacja: Meksyk > Jukatan > Quintana Roo > Cancún
Udogodnienia:
Bar/salon Plaża Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Restauracja Obsługa pokojowa Spa Apartamenty Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr21 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Cancún
Nr26 wśród hoteli spa w miejscowości Cancún
Nr28 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Cancún
Nr28 wśród najlepszych hoteli wypoczynkowych w miejscowości Cancún
Nr30 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Cancún
Nr30 wśród hoteli na plaży w miejscowości Cancún
Zakres cen: 759 zł–1 895 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — Gran Caribe Resort 4*
Liczba pokoi: 470
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, Hotels.com, Ctrip TA, Agoda, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Gran Caribe Resort. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Gran Caribe Real Cancun
Caribe Real Resort Spa
Gran Caribe Cancun
Gran Caribe Real Resort & Spa
Cancun Gran Caribe Real Resort
Gran Caribe Real Hotel

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem