Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Testal”
Testal — recenzja

Testal
Zarezerwuj stolik
2
śr., 24.07
20:00
Nr 22 wśród 6 443 Restauracje (Meksyk (miasto))
Certyfikat jakości
Zakres cen: 18 USD - 26 USD
Okolica: Cuauhtémoc (dzielnica)
Informacje o restauracji
Okolica: Cuauhtémoc (dzielnica)
Zrecenzowano 10 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Restauracja bardzo przyjemna z miłą obsługa. Nasz opiekun przygotował nam guacamole przy naszym stoliku, które smakowało znakomicie, pozostałe dania również polecam.

Termin wizyty: luty 2019
1  Dziękujemy, Michal274812
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ContactoTestal, Director de Relaciones con Clientes, TestalOdpowiedź udzielona 15 lutego 2019
Tłumaczenie Google

It is very comforting to receive messages like yours, and we would love to meet you again. See you soon.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (291)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 291 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 9 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ContactoTestal, Director de Relaciones con Clientes, TestalOdpowiedź udzielona 11 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 lutego 2019

Termin wizyty: luty 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ContactoTestal, Director de Relaciones con Clientes, TestalOdpowiedź udzielona 26 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: luty 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ContactoTestal, Director de Relaciones con Clientes, TestalOdpowiedź udzielona 18 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: luty 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ContactoTestal, Director de Relaciones con Clientes, TestalOdpowiedź udzielona 8 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Testal — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Meksyk (miasto), Central Mexico and Gulf Coast
Meksyk (miasto), Central Mexico and Gulf Coast
 
Meksyk (miasto), Central Mexico and Gulf Coast
Meksyk (miasto), Central Mexico and Gulf Coast
 
Meksyk (miasto), Central Mexico and Gulf Coast
Meksyk (miasto), Central Mexico and Gulf Coast
 

Byłeś(-aś) w Testal? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem