Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 156)
Filtruj recenzje
1 156 wyniki
Oceny podróżnych
694
323
80
40
19
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
694
323
80
40
19
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 156 recenzji
Zrecenzowano: 3 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Świetny hotel, położony nieco na uboczu ale dość blisko głównej ulicy Ao Nang oraz dość blisko plaży. Obsługa jest bardzo pomocna i niezwykle sympatyczna. Pokoje czyste, sprzątane codziennie. Śniadania rewelacyjne. Jedyny minus - jest dość głośno w nocy jeśli ma się pokój od ulicy.

Termin pobytu: grudzień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Y8982RUmarcinc
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dechanont_W, General Manager, Centra by Centara Phu Pano Resort KrabiOdpowiedź udzielona 22 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Y8982RUmarcinc,

Thank you for your excellent review above, please allow me to reply in English.

Glad to know you like our resort in particular our breakfast services and friendliness of our staffs. Will share with team for them to continue their excellent jobs.

Hope to welcome you back again soon.

Warm Regards,
Day
General Manager

gmcpp@chr.co.th

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 10 marca 2020

Termin pobytu: marzec 2020
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dechanont_W, General Manager, Centra by Centara Phu Pano Resort KrabiOdpowiedź udzielona 10 marca 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 marca 2020

Termin pobytu: marzec 2020
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Centara Hotels & Resorts
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dechanont_W, General Manager, Centra by Centara Phu Pano Resort KrabiOdpowiedź udzielona 10 marca 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 marca 2020

Termin pobytu: marzec 2020
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Centara Hotels & Resorts
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dechanont_W, General Manager, Centra by Centara Phu Pano Resort KrabiOdpowiedź udzielona 16 marca 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 marca 2020 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: marzec 2020
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Dechanont_W, General Manager, Centra by Centara Phu Pano Resort KrabiOdpowiedź udzielona 17 marca 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji