Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (152)
Filtruj recenzje
152 wyniki
Oceny podróżnych
81
56
14
1
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
81
56
14
1
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 152 recenzji
Zrecenzowano: 24 lipca 2019

Polecam ten Hotel, położony u podnóża stóp Babiej Góry. Obiekt znajduje się w malowniczej okolicy, przy rzece. Pokoje komfortowe, bufet śniadaniowy smaczny i obfity. Restauracja jak i SPA robią wrażenie- ładnie zaaranżowane. Rodziny z dziećmi też znajda coś dla siebie, jest pokój zabaw, plac zabaw oraz inne atrakcje. Miło spędziliśmy czas, zdecydowanie tu wrócimy!

Wskazówka dotycząca pokoi: polecam pokoje z balkonami
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, 72Kinga184
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Recepcja J, Kierownik recepcji, Jawor Hotel & Spa - ZawojaOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019

Ślicznie dziękujemy za Państwa opinię i docenienie tak wielu aspektów pobytu w naszym hotelu - sielankowej lokalizacji, pysznego wyżywienia, strefy SPA&Wellness, atrakcji dla najmłodszych. Bardzo nam miło, iż nowy wystrój restauracji hotelowej oraz SPA przypadł Państwu po gustu :) Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotelik mały, przytulny, pokoje średnio ale bardzo czysto.
Ładny taras z fajnym widokiem na góry.
Smaczne jedzenie w restauracji w bardzo dobrych cenach.
Spa- rewelacja, super sauny, basen i możliwość skorzystania z zabiegów .
Ogólnie oceniam pobyt jako udany i z przyjemnością wrócę

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, AleksandraS980
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Recepcja J, Kierownik recepcji, Jawor Hotel & Spa - ZawojaOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019

Dziękujemy za Państwa opinię. Cieszymy się, iż dzięki relaksującej strefie SPA&Wellness, miłej atmosferze oraz smacznym daniom wypoczynek upłynął Państwu dogodnie i przyjemnie. Serdecznie zapraszamy ponownie! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lipca 2019

Obiekt z super lokalizacją nad potokiem, blisko szlaków i wielofunkcjonalnego ogólnodostępnego Orlika. Obsługa przesympatyczna. Bogata biblioteka z książkami na urlopowy relaks. W obiekcie mała wystawa ciekawych obrazów Doroty Łaz z możliwością zakupu. Mieszkaliśmi w przyhotelowej willi, w której było bardzo kameralnie. Polecamy

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, OLSENEGON
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Recepcja J, Kierownik recepcji, Jawor Hotel & Spa - ZawojaOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za wspaniałą opinię :) Dokładamy starań, by nasz hotelowy kompleks zawsze był przyjemną odskocznią dla naszych Gości od codziennej rutyny i zgiełku.

Cieszymy się, iż poznali Państwo także ciekawe atrakcje malowniczej okolicy, jak również Orlik, oddalony o niespełna pół kilometra od nas.

Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie na błogi relaks u stóp Babiej Góry!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 lipca 2019

Miejsce dobrze położone przy drodze, nad pięknym potokiem. Duży parking (ten przy samym hotelu jest dość zatłoczony, ale tuż obok jest mnóstwo miejsca). Pokoje odpowiedniej wielkości, ale następnym razem nie wezmę żadnego na poddaszu ( numery zaczynające się od 4); mimo że aura była odpowiednia, nad ranem gorąco. Hotel chyba nie jest klimatyzowany (nasz pokój nie był), może jest klima w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Atutem jest całkiem przyzwoita strefa spa ( w cenie dla gości hotelowych), z jacuzzi wewnętrznym i zewnętrznym , niewielkim płytkim basenem, zespołem saun, tepidarium ; grotą solną itd. Po przyjściu z gór można się tam wspaniale zregenerować. Przy hotelu znajduje się wypożyczalnia rowerów itp. - ceny całkiem znośne. Śniadania obfite i pyszne, fajnie, ze można je zjeść też na zewnątrz. Polecam to miejsce, ceny za pobyt całkiem znośne.

Wskazówka dotycząca pokoi: 4 piętro - poddasze - nie polecam, pokój dość nagrzany od dachu.
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Wobaj
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Recepcja J, Kierownik recepcji, Jawor Hotel & Spa - ZawojaOdpowiedź udzielona 2 tygodnie(-i) temu

Dziękujemy za Państwa opinię. Bardzo nam miło, iż przyjemnie Państwo wypoczęli po aktywności na świeżym powietrzu, w otoczeniu piękniej zawojskiej przyrody :)

W naszym kompleksie strefy Wellness znajduje się saunarium, uważane za jedno z najpiękniejszych w południowej Polsce, w skład którego wchodzą 4 sauny, jacuzzi zewnętrzne, tężnia solankowa, ściana solna, obok której znajdują się kamienne podgrzewane ławy do wypoczynku.

Na naszym hotelowym parkingu znajduje się 35 miejsc parkingowych, przed budynkiem mogą także zaparkować 4 samochody, a pod Willą Jawor, drugim budynku naszego hotelowego kompleksu, nawet około 15.

Recepcja hotelowa zawsze służy Państwu pomocą w wyborze najbardziej odpowiedniego dla Państwa pokoju - pokoje klimatyzowane znajdują się w Willi Jawor, natomiast w budynku głównym pokój można także dostosować z uwagi na stronę, po której się znajduje - po słonecznej południowej, lub chłodniejszej północnej.
W hotelu pomieszczeniami klimatyzowanymi są lobby, sala konferencyjna oraz restauracja.

Pozdrawiamy serdecznie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Niestety cześć hotelowa mocno zaniedbana. Z akcentem na mocno. Stare sprzęty, nie malowane od dawna pokoje. Korytarze obwieszone jakimiś strasznymi obrazkami... straszne. Pierwsze wrażenie sprawiło ze miałam ochotę sie popłakać.
Ale ...
Świetny basen i piękne saunarium.
Pyszne jedzenie. Byłam z córką na tygodniowym pobycie majówkowym. Dwie grymaśnice - najedzone do syta. Pobyt był tylko ze śniadaniami, więc korzystałyśmy z karty restauracyjnej, ale zdarzyło sie także że wykupiłam obiadokolację. Jedzenie w obu wersjach jednakowo smaczne. Kolacja w formie bufetu, dania z karty w dużych porcjach.
Przede wszystkim wspaniała obsługa. Miły pomocny personel od recepcji przez restauracje po pokojowe. Świetny wypoczynek. Z pewnością wrócimy

Termin pobytu: maj 2019
Dziękujemy, gata78
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji