Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (135)
Filtruj recenzje
135 wyniki
Oceny podróżnych
74
48
12
1
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
74
48
12
1
0
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 135 recenzji
Zrecenzowano 26 marca 2018

Pięknie położony, przytulny, pokój skromny, bez zbytków, ale wygodny , cichy, ciepły i przytulny, ze wspaniałym widokiem . Jedzenie bardzo smaczne - tak śniadanie, jak i obiadokolacja -uwaga- te posiłki podawane są w pomieszczeniu bez okien. Na wyższej kondygnacji znajduje się klimatyczna restauracja z równie dobrym jedzeniem. Kompleks SPA nieduży, jednak bardzo ładny.
Obsługa wszędzie bardzo sympatyczna. Chętnie wybiorę ponownie ten hotel.

  • Data pobytu: wrzesień 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Hawranek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Recepcja J, Kierownik recepcji, Jawor Hotel & Spa - ZawojaOdpowiedź udzielona 8 kwietnia 2018

Bardzo dziękujemy za Państwa opinię - za docenienie wielu miłych aspektów pobytu w naszym hotelu – obsługi, wyżywienia, a zwłaszcza zapierającego dech widoku na wciąż zaśnieżoną Babią Górę :)

Restauracja hotelowa składa się z dwóch pomieszczeń, połączonych ze sobą przejściem otwartym przejściem - mogą Państwo usiąść zarówno blisko bufetu szwedzkiego, jak i w sali restauracyjnej, a już wkrótce w pięknie przygotowanej części zewnętrznej :) Na piętrze pierwszym, obok recepcji, znajduje się lobby bar - do dyspozycji naszych Gości w godzinach wieczornych i nocnych.

Serdecznie zapraszamy na kolejny pobyt i do skorzystania ze wszystkich atrakcji naszej słynnej już strefy SPA&Wellness - dwóch gabinetów odnowy biologicznej, basenu, jacuzzi wewnętrznego, strefy saunarium - czterech saun: suchej, parowej solnej, parowej aromatycznej, infrared, uwielbianego przez naszych Gości jacuzzi zewnętrznego i tężni solankowej

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 lutego 2018

Hotel odwiedziliśmy z rodziną korzystając z pakietu związanego z feriami. Hotel przyjazny rodzinom z dziećmi. Dzieci korzystały z xbox-a, przestronnego basenu i animacji.Rodzice ze strefy SPA i zabiegów- polecam!!!!! Świetne sauny. Jedzenie domowe, smaczne chociaż grillowany indyk/kurczak z dużą ilością przypraw nie przypadł do gustu naszej rodzinie i naszym żołądkom.....Obsługa przyjazna i pomocna. ..blisko do wyciągów o średnim stopniu trudności. Na pewno jest to miejsce godne uwagi w tym regionie

  • Data pobytu: luty 2018, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Ejka3
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Recepcja J, Kierownik recepcji, Jawor Hotel & Spa - ZawojaOdpowiedź udzielona 5 marca 2018

Serdecznie dziękujemy za Państwa opinię! Niezmiernie nam miło, iż udało nam się spełnić Państwa oczekiwania w tak wielu kwestiach -
lokalizacji, standardu obsługi, dodatkowych świadczeń dla dzieci czy naszej słynnej strefy SPA&Wellness :) Zapraszamy ponownie i pozdrawiamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 stycznia 2018

To był nasz trzeci pobyt w tym hotelu i na pewno nie ostatni. Wspaniała lokalizacja u stóp Babiej Góry, wszechpanująca cisza i spokój. Pyszne, domowe jedzenie, znakomity kompleks spa z rewelacyjnym saunarium. Przemiła obsługa, ciekawe wieczory tematyczne zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Nie wyobrażamy sobie innego miejsca na wypoczynek zimowy.

Wskazówka dotycząca pokojów: Polecam pokoje z widokiem na Babią Górę
  • Data pobytu: styczeń 2018, podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, dnoszczakbielak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Recepcja J, Kierownik recepcji, Jawor Hotel & Spa - ZawojaOdpowiedź udzielona 7 lutego 2018

Bardzo dziękujemy za wspaniałą opinię! Aż serca całego personelu się radują na takie słowa Niezwykle cieszymy się, iż tak wiele aspektów pobytu w naszym obiekcie – cisza, strefa SPA&Wellness, standard obsługi, świadczeń oraz smaczna kuchnia – zapewniły wysoce satysfakcjonującą naszych przemiłych Gości całość. Cieplutko pozdrawiamy z zaśnieżonej Zawoi i zapraszamy Państwa ponownie - o każdej porze roku!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 listopada 2017

Odwiedziliśmy ten hotel w trakcie długiego weekendu listopadowego. Szukaliśmy hotelu z własnym basenem, który byłby alternatywą na wypadek niepogody. Sam obiekt jest położony przy szemrzącym strumieniu oraz posiada cudowny widok na Babią Górę. Pokój który otrzymaliśmy był bardzo przestronny, łazienka była ok. Kompleks spa-tu piszę o basenach i saunach, bo z zabiegów nie korzystaliśmy- jest bardzo fajny. Cały hotel w niedługim czasie powinien przejść remont i odświerzenie, gdyż widać już na nim upływ czasu. Sprzątanie w pokoju-gdyby nie nowe ręczniki to moglibyśmy nie zauważyć że było- łóżka niepościelone, szklanki pozostwaione w umywalce-nieumyte. Co wymaga natomiast zdecydowanej poprawy to standard posiłków- są one zdecydowanie zbyt mało urozmaicone. Zarówno śniadania jak i obiadokolacje to raczej skromne posiłki, bez zbyt wielkiego wyboru (np. jeden rodzaj zupy). Brakujące potrawy są szybko uzupełniane, ale te znajdujące się już na stole szewedzkim były już ostygnięte, być może podgrzewacze źle działały... wieczorna wizyta w barze - też raczej rozczarowanie. Drinki słabej jakości (np. mohito podane z białym cukrem), gin&tonic o dziwnym smaku,,pina colada bez soku ananasowego,albo tak go było mało, że smak był niewyczuwalny..reszty pozycji już nie próbowaliśmy, ceny natomiast raczej niskie.

  • Data pobytu: listopad 2017, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, grzegorz_luc
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Recepcja J, Kierownik recepcji, Jawor Hotel & Spa - ZawojaOdpowiedź udzielona 30 grudnia 2017

Serdecznie dziękujemy za Państwa opinię. Recenzje naszych Gości są dla nas szczególnie ważne, gdyż pomagają nam nieustannie podnosić standard i jakość obsługi. Bardzo nam miło, iż tak wiele aspektów pobytu w naszym obiekcie spotkało się z Państwa uznaniem – relaksująca strefa Wellness czy piękne usytuowanie obiektu

Jesteśmy wdzięczni także za zgłoszenie niedociągnięć, które zaobserwowali Państwo podczas pobytu. Bardzo proszę o informację, co przyczyniło się do wykreowania Państwa opinii o jakości bufetu szwedzkiego – w naszej restauracji odnajdą Państwo wiele różnorodnych dań oraz dodatków, które cieszą się niesłabnącym uznaniem wśród wielu naszych Gości.

Wszelkie niedogodności prosimy na bieżąco zgłaszać recepcji hotelowej – dołożymy wszelkich starań, aby byli Państwo usatysfakcjonowani i natychmiast wyjaśnimy wszelkie wątpliwości czy poprawimy pojawiające się błędy.

Koniecznie zapraszamy Państwa ponownie – polecamy skorzystanie z zabiegów w hotelowym Gabinecie Odnowy Biologicznej!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 listopada 2017

Hotel w Zawoi najdłużej wsi w Polsce. Z hotelu przepiękny widok na Babią Górę i Beskidy. Dobre wyżywienie w restauracji na dole i fajne SPA z tężnią solankową. Bardzo miła atmosfera. Pokoje czyste średniej wielkości. Łazienka ok ale słaba wentylacja. Super baza wypadowa do szlaków w Beskidzie żywieckim. Byliśmy w majowy weekend jeszcze śnieg był na Babiej Górze. Super wyprawa i panorama widokowa. POLECAMY ten hotel!!!

Wskazówka dotycząca pokojów: Wybierajcie pokój z widokiem na Diablak (Babią Górę).
  • Data pobytu: maj 2017, podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, martuniu
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Recepcja J, Kierownik recepcji, Jawor Hotel & Spa - ZawojaOdpowiedź udzielona 15 listopada 2017

Serdecznie dziękujemy za Państwa opinię! Także na obecny czas już od kilku tygodni Królowa Beskidów zachwyca zimową aurą! :) Bardzo nam miło, iż pobyt w naszym hotelu tak pozytywnie zapisał się w Państwa pamięci, natomiast wentylacja łazienkowa jest regularnie czyszczona i sprawdzana, więc mamy nadzieję, iż gdy Państwo ponownie nas odwiedzą nie będzie już takiego problemu :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji