Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Amazing ”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 7 dodatkowych witryn!
Atlantis, Royal Towers, Autograph Collection
Miejsce nr 8 wśród 14 hoteli w Wyspie Paradise
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 6 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: grudniu 2016, podróż z rodziną
Dziękujemy, Zahraalu
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AtlantisBahamasTeam, Manager, Atlantis, Royal Towers, Autograph CollectionOdpowiedź udzielona 17 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (6 495)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 860 z 1 864 wśród 6 495 recenzji

Zrecenzowano 6 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: sierpniu 2017, podróż z rodziną
3  Dziękujemy, Pams3947
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: don't waste your money upgrading rooms
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: lipcu 2017, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
7  Dziękujemy, 469brandon
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 lipca 2017
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: lipcu 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Obsługa
5  Dziękujemy, maria29v
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AtlantisBahamasTeam, Manager, Atlantis, Royal Towers, Autograph CollectionOdpowiedź udzielona 3 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 lipca 2017
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: lipcu 2017, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Tom C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AtlantisBahamasTeam, Manager, Atlantis, Royal Towers, Autograph CollectionOdpowiedź udzielona 3 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Wyspa Paradise — zobacz również następujące kwatery w tym miejscu lub jego okolicy
w odległości 1,6 km
The Reef Atlantis, Autograph Collection
The Reef Atlantis, Autograph Col...
Nr 4 z 14 w lokalizacji Wyspa Paradise
Liczba recenzji: 1 666
w odległości 0,6 km
Comfort Suites Paradise Island
Comfort Suites Paradise Island
Nr 3 z 14 w lokalizacji Wyspa Paradise
Liczba recenzji: 2 690
w odległości 1,6 km
The Cove Atlantis, Autograph Collection
The Cove Atlantis, Autograph Col...
Nr 6 z 14 w lokalizacji Wyspa Paradise
Liczba recenzji: 2 975
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 0,7 km
Atlantis, Beach Tower, Autograph Collection
Atlantis, Beach Tower, Autograph...
Nr 11 z 14 w lokalizacji Wyspa Paradise
Liczba recenzji: 3 900
w odległości 8,8 km
Grand Hyatt Baha Mar
Grand Hyatt Baha Mar
Nr 1 z 36 w lokalizacji Nassau
Liczba recenzji: 555
w odległości 0,8 km
Atlantis, Coral Towers, Autograph Collection
Atlantis, Coral Towers, Autograp...
Nr 10 z 14 w lokalizacji Wyspa Paradise
Liczba recenzji: 2 653
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Atlantis, Royal Towers, Autograph Collection? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Atlantis, Royal Towers, Autograph Collection — dodatkowe informacje

Adres: 1 Casino Drive, New Providence Island (dawniej Atlantis Royal Towers, Autograph Collection)
Numer telefonu:
Lokalizacja: Karaiby > Bahamy > New Providence Island > Wyspa Paradise
Udogodnienia:
Bar/salon Plaża Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Kasyno i gry hazardowe Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Restauracja Obsługa pokojowa Usługa przewozu Spa Apartamenty Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Nr6 wśród hoteli spa w miejscowości Wyspa Paradise
Nr6 wśród hoteli na plaży w miejscowości Wyspa Paradise
Nr7 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Wyspa Paradise
Nr7 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Wyspa Paradise
Nr7 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Wyspa Paradise
Zakres cen: 1 275 zł–2 353 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — Atlantis, Royal Towers, Autograph Collection 4*
Liczba pokoi: 1201
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Atlantis, Royal Towers, Autograph Collection. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Atlantis - Royal Towers Hotel Paradise Island
Atlantis Royal Hotel
Atlantis Royal Paradise Island
Atlantis Paradise Island Royal Towers
Royal Towers Atlantis
Royal Towers Of Atlantis

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem